Not Translated
Not Translated

HALL OF BRANDS & RED BULL DANCE YOUR STYLE!

Αρθρογράφος Hall Of Famer 04/04/2024 0 Comment(s)

 

Πολύχρωμη εικόνα που απεικονίζει νέα γυναίκα και νέο άνδρα με μούσι και μοντέρνα ρούχα να χορεύουν με φόντο πλήθος κόσμου και αξιοθέατα του κόσμου και ουρανοξύστες

 

Ατελείωτες μάχες στους δρόμους, μια πανδαισία από χορευτικά είδη, 16 χορευτές και χορεύτριες που ανταγωνίζονται υπό τους ήχους απρόβλεπτων μουσικών επιλογών, με το κοινό σε ρόλο κριτή για την επιλογή του απόλυτου νικητή!

 

Το Hall of Brands και Saintsoles, οι ειδικοί στα sneakers, την αθλητική μόδα και τα sport brands, στηρίζουν το Red Bull Dance Your Style, για να επιστρέψει πιο δυναμικό από ποτέ, εμπλουτίζοντας τη δράση με ακόμη περισσότερα stops και μοναδικές μάχες.

Ετοιμάσου να αναλάβεις τον ρόλο του κριτή που θα κρίνει τον μεγάλο νικητή!

 

Hall of Brands - Δες ΕΔΩ τα Καταστήματά μας

 

Τι είναι το Red Bull Dance Your Style

 

Το Red Bull Dance Your Style είναι ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός street dance από το Red Bull, όπου χορευτές εναντίον χορευτών (ένας εναντίον ενός) από όλη την Ελλάδα μετρούν τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν μια θέση στον παγκόσμιο τελικό.

 

Το κοινό αναλαμβάνει ενεργό ρόλο, καθώς είναι εκείνο που αποφασίζει τον νικητή, χάρη στη δυνατότητα να ψηφίζει απευθείας για τους αγαπημένους του χορευτές.

Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους σε διάφορα είδη χορού, όπως house, hip-hop, popping, locking, whacking, voguing, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που συνδυάζει την τεχνική με άφθονη έκφραση και δημιουργικότητα.

 

Από την πρώτη του διοργάνωση στη Γαλλία το 2011, το Red Bull Dance Your Style έχει καταστεί ένα παγκόσμιο event, επεκτεινόμενο σε διάφορες χώρες και προσελκύοντας εκατοντάδες χορευτές.

Χαρακτηρίζεται από τη διασκεδαστική του φύση, τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις απρόβλεπτες μουσικές επιλογές που ποικίλλουν.

Από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της ποπ μέχρι κλασσικά κομμάτια και ηλεκτρονική μουσική.

Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του/της και να συναγωνιστεί σε ένα μεγάλο πάρτι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις. Ένα πάρτι που γιορτάζει την ποικιλομορφία και το πάθος για τον χορό.

 

 

Πίστα που χορεύουν διαγωνιζόμενοι στην πλατεία μίας πόλης με κόσμο να παρακολουθεί

 

 

Τα Hall of Brands & SaintSoles στηρίζουν τον ελληνικό τελικό!

 

Ο ελληνικός τελικός Red Bull Dance Your Style θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Hall of Brands & SaintSoles στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 17:00.

Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να παρευρευθείς στον τελικό και να αναδείξεις με την ψήφο σου τον μεγάλο νικητή ή τη νικήτρια που θα κερδίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο Μουμπάι της Ινδίας στις 9 Νοεμβρίου 2024! 

 

Πλήθος κόσμου που παρακολουθεί event στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

 

 

Η ομάδα του Hall of Brands σε στηρίζει πάντα για να βρεις τον καλύτερο εξοπλισμό για όλα τα αθλήματα.

Βρες online τις προσφορές μας σε αθλητικά παπούτσια και ρούχα ή έλα σε ένα από τα καταστήματά μας για να μας γνωρίσεις και να σε εξυπηρετήσουμε από κοντά!

 

 Nike logo  Jordan logo  Adidas Performance logo  Asics logo  Hoka logo  Saucony logo  Puma logo  Fila shoes logo   

 

Stay tuned και ακολούθησε το Hall of Brands στο Facebook και το Instagram!

 

facebook εικονίδιο    instagram εικονίδιο

 

 

 

Μη χάνεις καμία προσφορά, τις εκπτώσεις μας, τα άρθρα μας και καμία άλλη ενημέρωση!
Γίνε Hall of Brands VIP μέλος και θα τα έχεις όλα στο e-mail σου!


 button for newsletter subscription

 

Διάβασε ακόμα στο Blog του Hall of Brands: