Not Translated
Not Translated

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ SNEAKERS ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΑ

Αρθρογράφος Hall Of Famer 12/02/2024 0 Comment(s)

Φορώντας λευκά sneakers το στυλ συναντά την άνεση, και το κλασικό συναντά το μοντέρνο. Παρακάτω θα δούμε τα 5 καλύτερα ανδρικά και γυναικεία sneakers για να διαλέξεις όποια είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις σου ή ακόμα και όλα αν είσαι ένας αυθεντικός ή μία αυθεντική sneakerhead! 

 

Τα λευκά sneakers τα λατρεύουμε ακριβώς επειδή μπορούν να έχουν πολλές μορφές: Αθλητικά, chunky sneakers ή casual σε περιμένουν να επιλέξεις ανάμεσα στα πιο διάσημα sneaker brands, όπως Adidas, Nike, ανδρικά ή γυναικεία λευκά Tommy Hilfiger, Guess sneakers, δίπατα ή κλασικά Converse, Vans ή Calvin Klein sneakers, μερικά από τα οποία θα δούμε παρακάτω:

 

Τα 5 καλύτερα γυναικεία λευκά sneakers

 

1. Adidas Stan Smith

 

Adidas Stan Smith λευκό αθλητικό παπούτσι

Τα κλασικά πλέον γυναικεία λευκά sneakers Adidas Stan Smith με το πράσινο χρώμα στο πίσω μέρος του παπουτσιού, αποτελούν μία διαχρονική επιλογή.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα γυναικεία Adidas Stan Smith!

 

2. Converse Chuck Taylor All Star Move Hi

 

converse λευκό μποτάκι

 

Τα υπέροχα flatforms της Converse είναι τα κατάλληλα white sneakers για κάθε σου βήμα. Εξάλλου ποια γυναίκα δεν έχει λατρέψει τα λευκά δίπατα γυναικεία sneakers τον τελευταίο καιρό; Φόρεσε λοιπόν αυτά τα κομψά δίπατα All Star και απόλαυσε άνεση και στυλ!

 

Δες ΕΔΩ όλα τα γυναικεία Converse Chuck Taylor All Star Move Hi!

 

3. Calvin Klein Eva Run Slip on Sneakers

 

Calvin Klein λευκά σνίκερς

Ιδανικά λευκά γυναικεία σνίκερς για κάθε μέρα. Αίσθηση άνεσης σαν να φοράς κλασικά παπούτσια για τρέξιμο αλλά με εμφάνιση πολυτελή.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα γυναικεία Calvin Klein sneakers!

 

4. Vans Ward Platform Sneakers

 

Vans Ward Platform Sneakers

Αυτά τα λευκά γυναικεία Vans sneakers συνδυάζουν την iconic εμφάνιση των κλασικών Vans με τη μόδα των flatforms.

 

Δες εδώ όλα τα γυναικεία Vans sneakers!

 

5. Nike Court Vision Low Next Nature Sneakers

 

Nike λευκα γυναικεία σνικερς παπουτσια

 

Όταν μιλάμε για λευκά sneakers, δε μπορεί να απουσιάζει η Nike από τις προτάσεις μας. Όμορφο, ανθεκτικό και πολύ άνετο γυναικείο αθλητικό παπούτσι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της μέρας.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα γυναικεία Nike Court Vision Sneakers!

 

 

Δες ΕΔΩ πώς να καθαρίσεις τα Λευκά Sneakers!

 

 

Τα 5 καλύτερα ανδρικά λευκά sneakers

 

1. Converse All Star Chuck Taylor Ox

 

Converse λευκά χαμηλά σνίκερς

Λευκά σταράκια που κανείς δε βαριέται ποτέ να τα φορά. Κλασικό πλέον sneakers style για όλες τις περιστάσεις.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα χαμηλά ανδρικά σταράκια!

 

2. Jordan Air 1 Mid Sneakers

 

Air Jordan σνικερς λευκά

 

Σνίκερς εμπνευσμένα από το πρώτο εμβληματικό μοντέλο Air Jordan που γεννήθηκε το 1985. Ένα παπούτσι με ιστορία και απαράμιλλο στυλ.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα Air Jordan!

 

3. Adidas Stan Smith

 

Adidas stan smith ανδρικα παπουτσια

 

Και εδώ το κλασικό νικά. Καθιερωμένα πλέον στις συνειδήσεις μας, τα Stan Smith κάνουν τη διαφορά και σου χαρίζουν στυλ όλη την ημέρα.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα ανδρικά Adidas Stan Smith!

 

4. Adidas Superstar

 

Adidas Superstar sneakers

 

Adidas Originals σημαίνει κλασική ποιότητα. Αυτά τα λευκά sneakers φοριούνται παντού, ενώ το μαύρο 3 stripes σχέδιο με τις τρεις ρίγες της Adidas κάνει τη διαφορά πάνω στο λευκό τους χρώμα, προσδίδοντας αθλητικό στυλ.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα ανδρικά Adidas Superstar!

 

5. Puma CA Pro Classic Sneakers

 

Puma λευκα σνικερς με χρυσαφι λογοτυπο

 

Η Puma μας έχει συνηθίσει στα καλαίσθητα σνίκερς, συνεπώς με αυτό το μοντέλο που είναι εμπνευσμένο από τα 80s δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Ολόλευκα αθλητικά παπούτσια με χρυσαφί διακριτικό λογότυπο στο πλάι και χρυσαφί λεπτομέρειες στη γλώσσα του παπουτσιού.

 

Δες ΕΔΩ όλα τα ανδρικά Puma λευκά sneakers!

 

Τα λευκά sneakers κατέχουν κεντρική θέση στη Μόδα

 

Ανεξαρτήτως εποχής, είτε βρισκόμαστε στην ζέστη του καλοκαιριού, στις λιακάδες της άνοιξης, στις ιδιαιτερότητες του φθινοπώρου, είτε στο κρύο του χειμώνα, τα λευκά sneakers είναι ένα must-have για όσους άνδρες και όσες γυναίκες εκτιμούν την εμφάνισή τους και προσέχουν κάθε τους outfit.

 

Η απλότητα και η καθαρότητα που εκπέμπουν τα άσπρα σνίκερς, σε συνδυασμό με την ευκολία που προσφέρουν στο να συνδυαστούν με όλα σχεδόν τα ρούχα της ντουλάπας, τα καθιστούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλες τις ώρες.

 

Με τι ρούχα να συνδυάσεις τα λευκά sneakers σου

 

Μπορεί να έχεις ήδη ένα ζευγάρι ή και παραπάνω στη συλλογή σου, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά.

Τα λευκά sneakers είναι τόσο πολυσύνθετα και διαχρονικά που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σύνολο, από το πιο casual μέχρι το πιο επίσημο. Είναι η επιτομή της κομψότητας στην απλότητά τους, η οποία μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε εμφάνιση από μέτρια σε εντυπωσιακή.

Αν αναρωτιέσαι πώς να συνδυάσεις τα λευκά sneakers με τα ρούχα σου η απάντηση είναι απλή: Τα λευκά σνίκερς συνδυάζονται με τα πάντα.

 

Τα γυναικεία λευκά σνίκερς μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό σορτσάκι, με φόρεμα ή κολάν, μέχρι ένα κομψό τζιν και ένα puffer jacket.

 

Γυναικεία λευκά αθλητικά παπούτσια

 

Τα ανδρικά λευκά sneakers συνδύασέ τα εύκολα με μία βερμούδα και μια χαλαρή ανδρική κοντομάνικη ή μακρυμάνικη μπλούζα, ή επίσης με ένα ανδρικό τζιν παντελόνι κι ένα πουκάμισο.

 

Ανδρικά λευκά αθλητικά παπούτσια

 

Γυναικεία ή ανδρικά λοιπόν, επίλεξέ τα για τις βόλτες στην πόλη, για ένα χαλαρό brunch ή ακόμα και για μια πιο επίσημη έξοδο ή συνάντηση, και είναι σίγουρο πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

 

 

Διάβασε ακόμα στο Blog του Hall of Brands:

 

 

Μη χάνεις τις προσφορές, τις εκπτώσεις μας, τα άρθρα μας και καμία άλλη ενημέρωση!
Γίνε Hall of Brands VIP μέλος και θα τα έχεις όλα στο e-mail σου!


 button for newsletter subscription