Not Translated
Not Translated

ΤΑ SNEAKERS ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ. ΤΙ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΣΤΑΡ

Αρθρογράφος Hall Of Famer 23/02/2024 0 Comment(s)

Ένα από τα πολλά προνόμια που συνεπάγεται το να είσαι celebrity είναι ότι μπορείς να αγοράζεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις. Τα τελευταία χρόνια τα αθλητικά παπούτσια έχουν γίνει mainstream για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και εμείς που τα λατρεύουμε μια ζωή χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι' αυτό!

 

Η απόκτηση sneakers έχει γίνει κάτι σαν "the big thing" για τους πλούσιους και διάσημους πλέον. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο τους βλέπουμε να φορούν συνέχεια αθλητικά παπούτσια, είτε από την πιο πρόσφατη συνεργασία τους με κάποιο επώνυμο brand, όπως Jordan, Nike, Adidas, Converse κ.α., ή να επιδεικνύουν τις συλλογές τους από σνίκερς στο Instagram.

 

Υπάρχουν κάποιοι διάσημοι sneakerheads που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Μερικοί από αυτούς, όπως ο DJ Khaled ή ο Mark Wahlberg, έχουν επίσημους δεσμούς πλέον με μάρκες αθλητικών ειδών και παπουτσιών, ενώ άλλοι (για παράδειγμα ο Lil Yachty και ο John Mayer), απλά αγαπούν τα sneakers.

 

Οι 10 διάσημοι sneakerheads που ξεχωρίσαμε

 

Διαλέξαμε και σου παρουσιάζουμε 10 διάσημους που λατρεύουν τα sneakers κι εμείς λατρεύουμε (και ζηλεύουμε) αυτούς για τις συλλογές τους:

 

  1. Serena Williams
  2. Mark Wahlberg
  3. Lil Yachty
  4. John Mayer
  5. DJ Khaled
  6. Kylie Jenner
  7. Jason Sudeikis
  8. Flea
  9. Missy Elliott
  10. Drake

 

Serena Williams

 

Serena Williams Sneakers Closet

 

Είναι λογικό μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών να έχει μια τεράστια συλλογή αθλητικών παπουτσιών.

Η συλλογή της Serena σε Nike sneakers και όχι μόνο φυσικά, ξεπερνάει το "εντυπωσιακό" και περνάει κατευθείαν στο "θρυλικό".

Στην εικόνα φαίνεται μόνο ένα δείγμα της συλλογής της διάσημης τενίστριας.

 

Mark Wahlberg

 

Mark Wahlberg holding sneakers at his house

 

Αναρωτιέσαι πόσο φανατικός με τα αθλητικά παπούτσια είναι ο Αμερικανός ηθοποιός;

Η συλλογή του με 137 ζευγάρια sneakers αποτιμήθηκε πρόσφατα σε περισσότερα από 100.000 δολάρια και περιελάμβανε σπάνια ευρήματα όπως το OVO x Air Jordan 12 "White", το Duckman Air Jordan 4 και το Eminem x Carhartt x Air Jordan 4.

 

 

Lil Yachty

 

Lil Yachty sitting wearing white sneakers

 

 

Ο Lil Yachty είναι ένας ακόμη διάσημος που είναι γνωστός για τα σπάνια και ακριβά του σνίκερς.

Η συλλογή του περιλαμβάνει τα πάντα, από πρωτόγνωρα ή και ακυκλοφόρητα για το κοινό promo kicks, μέχρι τα "College Dropout" Bape Stas του Kanye και τα bootleg Air Force 1 της δεκαετίας του 1980, για τα οποία πλήρωσε 1.000 δολάρια για να τα εξασφαλίσει.

 

Ο Yachty είναι ένας από τους μεγαλύτερους sneakerheads με μία πλούσια συλλογή από sneakers που ζηλεύουν μέχρι και άλλοι σταρς.

 

John Mayer

 

John Mayer wearing sneakers outdoors

 

Το στυλ του John Mayer έχει εξελιχθεί σημαντικά με τα χρόνια, αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο: η προτίμησή του για τα ποιοτικά sneakers.

Είτε φοράει ένα καινούριο ζευγάρι Nike, είτε τα τελευταία Jordan, ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής φορά πάντα στα πόδια του ένα ζευγάρι sneakers που είναι έργα τέχνης.

 

DJ Khaled

DJ Khaled sneakers collection

 

Ο DJ Khaled φημολογείται ότι έχει περίπου 10.000 ζευγάρια sneakers, ωστόσο, προς το παρόν δεν επεκτείνει τη δική του συλλογή, αλλά επικεντρώνεται στο να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών παπουτσιών στον κόσμο για τον γιο του, Asahd.

 

Εκτός από την εντυπωσιακή συλλογή του, ο Khaled συνεργάστηκε επίσημα με το brand Jordan (το όνειρο κάθε sneakerhead) βάζοντας τη δική του πινελιά στο Air Jordan 3.

 

Kylie Jenner

 

Kylie Jenner sneakers collection

 

Η ποικιλία σπάνιων sneakers της Kylie Jenner είναι παροιμιώδης.

Αφήνοντας προς το παρόν την Adidas, η Jenner αντάλλαξε το Three Stripes brand με μια συλλογή από Nike SB Dunks μετά τη λήξη της συμφωνίας της.

Σνίκερς όπως τα Nike SB "What The" Dunks, MF DOOM x Nike SB Dunk High και Colette x Air Jordan 1s, είναι μόνο μερικά από αυτά που έχει φορέσει πρόσφατα.

 

Jason Sudeikis

 

Jason Sudeikis wearing sneakers and taxido

 

Ίσως να μη γνώριζες την αγάπη του Jason Sudeikis για τα sneakers. Αν ψάχνεις τακτικά τις φωτογραφίες των παπαράτσι ή αν έχεις δει τον ηθοποιό σε πλάνα από το γήπεδο σε έναν αγώνα του NBA, τότε θα το αντιληφθείς όμως.

 

Ο Sudeikis συνδυάζει επίσης συχνά αθλητικά παπούτσια με κοστούμι, γεγονός που τραβά αρκετή προσοχή από τους συντηρητικούς της μόδας. Εδώ και καιρό ο ηθοποιός είναι οπαδός των Jordan ειδικότερα, δηλώνοντας ότι τα Air Jordan 1 και Air Jordan 3 είναι τα δύο αγαπημένα του αθλητικά παπούτσια.

 

Flea

 

Flea at an NBA game of Lakers wearing sneakers

 

Ο Flea μερικές φορές περνά απαρατήρητος για τους πολλούς, αφού δε γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν ακόμη από τους διάσημους sneakerheads.

Όμως στην πραγματικότητα ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers παραμένει δυνατά στο προσκήνιο των σνίκερς.

 

Το στυλ του είναι πάντα ξεχωριστό, με τα αθλητικά παπούτσια να κυριαρχούν. Τον Flea μπορεί να τον δει κανείς συχνά να φοράει sneakers πολύχρωμα και με παράξενα σχέδια, όπως τα Adidas Wings του Jeremy Scott. Ακόμη η σύζυγός του, Melody Ehsani, δεν κρύβει την αγάπη της για τα γυναικεία σνίκερς με προτίμηση στα Air Jordan 1.

 

Missy Elliott

Missy Elliott wearing colourful sneakers

 

Η Missy Elliott είναι πολύ δυνατή στο παιχνίδι των sneakers. Η ίδια παρεδέχεται ότι είναι συλλέκτρια κυρίως των retro αθλητικών παπουτσιών.

Η συλλογή της είναι τόσο μεγάλη, που δεν έχει απλώς ένα δωμάτιο αφιερωμένο στα παπούτσια, αλλά μια ολόκληρη αποθήκη. Δηλώνει επίσης ερωτευμένη με τα Versace Chain Reaction sneakers, τα οποία λέει ότι έχει σε όλα τα χρώματα.

 

Drake

 

Golden Jordan sneakers of Drake

 

Ο ράπερ κάποια στιγμή είχε ποστάρει και τα χρυσοποίκιλτα παπούτσια της συνεργασίας Jordan x OVO, με το hashtag #thesearenottowear (αυτά δεν είναι για να τα φορέσεις). Τα σνίκερς αυτά, έχοντάς τα στην κατοχή του, υπολόγιζε ότι ζυγίζουν περίπου 50 κιλά, ενώ εκτιμάται ότι κοστίζουν περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια.

 

Οι συνεργασίες του Drake με τη Nike και τη Jordan είναι πολύ γνωστές. Ίσως η πιο ιδιαίτερη συνεργασία του με τη Nike ήταν τα sneakers Air Jordan 11 "Snakeskin".

 

air jordan snakeskin ovo sneakers
Τα Air Jordan 11 "Snakeskin"

 

Sneakers για όλους

 

Όπως βλέπεις δεν είμαστε μόνο εμείς κι εσύ που αγαπάμε τα αθλητικά παπούτσια. Τα σνίκερς είναι πλέον στην κουλτούρα της καθημερινότητας των celebrities σε όλο τον πλανήτη και φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις και σε κάθε συνδυασμό!

 

Απόλαυσε το ταξίδι σου στην ποικιλία των sneakers που θα βρεις στο Hall of Brands και κάνε τις αγορές σου online από το Νο1 eshop αθλητικών ειδών στην Ελλάδα ή έλα σε ένα από τα καταστήματά μας!

 

 

Μη χάνεις τις προσφορές, τις εκπτώσεις μας, τα άρθρα μας και καμία άλλη ενημέρωση!
Γίνε Hall of Brands VIP μέλος και θα τα έχεις όλα στο e-mail σου!


 button for newsletter subscription

 

 

 

Αφού λατρεύεις τα Sneakers, διάβασε ακόμα στο Blog του Hall of Brands: