Not Translated
Not Translated

ΠΟΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ

Αρθρογράφος Hall Of Famer 15/04/2024 0 Comment(s)

Το καλοκαίρι βγαίνεις, κυκλοφορείς κι εντυπωσιάζεις περισσότερο στην καθημερινότητα αλλά και στις στιγμές χαλάρωσης.

Μαζί θα δούμε όλα τα καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια που μπορείς να επιλέξεις και τι σου προσφέρει το κάθε παπούτσι το καλοκαίρι, από πλευράς άνεσης και αισθητικής.

 

γυναικα που φοραει εσπαντριγιες και γυρω της υπάρχουν γυναικεια καλοκαιρινα παπουτσια πανω σε ξυλινο πατωμα
Κάνε κλικ στην εικόνα για να δεις όλες τις μοντέρνες Εσπαντρίγιες!

 

Πέδιλα και Σανδάλια

 

μαύρα σανδάλια με λογότυπο Calvin Klein στο πλάι

 

Αρχικά, ας δούμε τα κλασικά πέδιλα, που μπορεί να τα βρεις διακοσμημένα με λουράκια, πέτρες ή διαμάντια, προσφέροντας μια πολυτελή όψη, ή να είναι πιο απλά για καθημερινή χρήση. Τα πέδιλα αποτελούν διαχρονική επιλογή και είναι ιδανικά για κάθε καλοκαιρινή έξοδο. Στη συνέχεια, στην ίδια κατηγορία, έχουμε τα σανδάλια, που επαναφέρουν μια αρχαιοελληνική αισθητική, με κορδόνια ή σχοινιά και ψηλά δεσίματα που κολακεύουν το πόδι και το κάνουν να φαίνεται πιο λεπτό και ψηλότερο. Εκτός από τα fashion πέδιλα από Calvin Klein, Guess, Chiara Ferragni κ.α., υπάρχουν ακόμη και αθλητικά πέδιλα από τα γνωστότερα brands αθλητικών παπουτσιών, όπως Adidas και Nike, μπορεί να σε βολέψουν στην παραλία ή στη βόλτα.

 

Mules

 

Guess Mules μπεζ γυναικεια

 

Τα mules αποτελούν μία ιδιαίτερα αγαπητή κατηγορία παπουτσιών που κερδίζει συνεχώς τις προτιμήσεις των γυναικών κι ερχονται δυναμικά το καλοκαίρι του 2024. Διατίθενται σε δύο βασικούς τύπους: τα κλειστά μπροστά, που καλύπτουν τα δάχτυλα και τα ανοιχτά, που θυμίζουν παντόφλες. Πολλά από τα μοντέλα είναι κατάλληλα για βραδινές εξόδους, ενώ υπάρχουν επίσης αρκετές επιλογές για καθημερινή χρήση, προσφέροντας άνεση και στυλ.

 

Εσπαντρίγιες

Μπεζ γυναικειες εσπαντρίγιες σε λευκό φοντο

 

Οι εσπαντρίγιες είναι το είδος παπουτσιού με τον χαρακτηριστικό ψάθινο πάτο και είναι ιδανικά παπούτσια για το καλοκαίρι.

Μπορείς να βρεις εσπαντρίγιες σε τρία διαφορετικά είδη:

  • Εσπαντρίγιες με λεπτή σόλα
  • Εσπαντρίγιες τύπου πλατφόρμας
  • Flatforms που διαθέτουν πλατφόρμα με ομοιόμορφο πάχος σε όλη την έκταση της σόλας

Κάθε είδος εσπαντρίγιας προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

 

Δες ΕΔΩ τα Καταστήματά μας

 

Παντόφλες Slides

 

ασημί γυναικείες παντόφλες slides DKNY σε λευκό φόντο

 

Οι γυναικείες καλοκαιρινές παντόφλες φοριούνται παντού. Στο σπίτι, στην παραλία, στη βόλτα και στον περίπατο. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η πρακτικότητα, καθώς φοριούνται με μεγάλη ευκολία, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και στυλ. Μπορείς να διαλέξεις γυναικεία slides από όλα τα κορυφαία fashion αλλά και αθλητικά brands.

Στο hallofbrands.gr θα βρεις γυναικείες παντόφλες Nike, Adidas, Jordan, Superga, Calvin Klein, DKNY και πολλές άλλες, λευκές και μαύρες ή σε φανταστικά χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο.

 

Σαγιονάρες

 

κιτρινες σαγιοναρες Havaianas με πράσινη διχάλα λουράκι

 

Τι πιο καλοκαιρινό από ένα ζευγάρι σαγιονάρες! Φόρεσε σαγιονάρες Havaianas, Crocs, Calvin Klein ή όποια άλλη μάρκα επιλέξεις και κυκλοφόρησε στο νησί, στην πόλη, στην παραλία ή στους δρόμους και τα σοκάκια. Οι σαγιονάρες με τη διχάλα είναι πάντα στη μόδα και είναι παράλληλα πολύ πρακτικές. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα, από μαγιό, ως σορτς και all day φορέματα.

 

Αθλητικά Παπούτσια

nike zoomx μοβ και λευκα παπουτσια για τρεξιμο σε λευκο φοντο

 

Δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις μας τα Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια! Για να περπατάς άνετα και να αερίζεται το πόδι σου το καλοκαίρι, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πληθώρα μοντέλων αθλητικών παπουτσιών για περπάτημα, όπως παπούτσια Nike, Adidas, Asics, Hoka, Saucony, Puma και πολλά άλλα! Τα αθλητικά παπούτσια είναι πολύ άνετα τις καλοκαιρινές μέρες και οι σόλες τους απορροφούν τους κραδασμούς αποτελεσματικά.

Περπάτησε παντού όλο το καλοκαίρι με τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια και κυκλοφόρησε άνετα όλες τις ώρες της μέρας στην πόλη, στην εξοχή αλλά και στις καλοκαιρινές σου προπονήσεις!

 Nike logo  Jordan logo  Adidas Performance logo  Asics logo  Hoka logo  Saucony logo  Puma logo  Fila shoes logo   

 

Γυναικεία Σνίκερς

 

λευκα σνικερς guess σε λευκό φοντο

 

Είναι γνωστό ότι στο Hall of Brands και στο SaintSoles λατρεύουμε τα Sneakers! Αν ρίξεις μια ματιά στο blog μας, θα διαπιστώσεις οτι μπορείς να διαβάσεις πολλά άρθρα και νέα για τα αγαπημένα σου Sneakers, το λατρεμένο αυτό είδος παπουτσιών που φοριέται όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι φυσικά δεν εξαιρείται από τις εποχές που τα σνίκερς σε λευκό χρώμα ή άλλα χρώματα, μπορούν άνετα να φορεθούν όλη την ημέρα, στη βόλτα, στο γραφείο ή στη διασκέδαση το βράδυ.

Τα καλοκαιρινά sneakers αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τους θερμούς μήνες του χρόνου. Είναι ιδιαίτερα άνετα και κατάλληλα για πολύωρη χρήση, καθώς δεν κουράζουν τα πόδια. Μπορούν να φορεθούν σε καθημερινές περιστάσεις, προσφέροντας άνεση και στυλ, ενώ ταιριάζουν εύκολα με διάφορα καλοκαιρινά ντυσίματα.

 

 

Διάβασε ΕΔΩ ποια Sneakers λατρεύουν οι διάσημοι!

 

 

Converse All Star: Μία ιδιαίτερη κατηγορία Παπουτσιών για το Καλοκαίρι

λευκά χαμηλά παπούτσια Converse All Star σε λευκό φόντο

 

Διαχρονικά, η καλοκαιρινή δημοφιλής τάση είναι τα σταράκια. Τα σταράκια υπάρχουν σε δύο βασικούς τύπους: τα χαμηλά και τα ψηλά (all star μποτάκι). Για το καλοκαίρι, τα χαμηλά σταράκια είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, καθώς προσφέρουν άνεση και δροσιά. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, ενώ συνδυάζονται άψογα με διάφορα καλοκαιρινά ντυσίματα, πρωί και βράδυ και φοριούνται εύκολα σε όλες τις περιστάσεις.

 

 

Stay tuned και ακολούθησε το Hall of Brands στο Facebook και το Instagram!

 

facebook εικονίδιο    instagram εικονίδιο

 

 

 

Μη χάνεις καμία προσφορά, τις εκπτώσεις μας, τα άρθρα μας και καμία άλλη ενημέρωση!
Γίνε Hall of Brands VIP μέλος και θα τα έχεις όλα στο e-mail σου!


 button for newsletter subscription

 

 

 

Διάβασε ακόμα στο Blog του Hall of Brands: