NEW IN! Arena Boy S Swim Short Graphic Μαγιό Boxer

Arena Boy S Swim Short Graphic Μαγιό Boxer 


Το μοντέρνο κι ελαστικό μαγιό – σορτς κολύμβησης είναι η τέλεια επιλογή για κολυμβητές, που προπονούνται στο κολύμπι για λόγους άθλησης και ψυχαγωγίας κι ασχολούνται με οποιαδήποτε δραστηριότητα, στην πισίνα, την παραλία και οποιαδήποτε άλλη υδάτινη επιφάνεια.  Το μαγιό είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που στεγνώνει γρήγορα κι είναι ανθεκτικό στο χλώριο. Το ύφασμα περιλαμβάνει ένα μικρό ποσοστό ελαστάνης που εγγυάται τέλεια εφαρμογή. Η μπροστινή φόδρα προσφέρει πρόσθετη άνεση και το εσωτερικό κορδόνι, που προσαρμόζεται στη μέση προσφέρει εξατομικευμένη εφαρμογή. 


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Στεγνώνει γρήγορα
  • Ανθεκτικό στο χλώριο
  • Διαθέτει μπροστινή φόδρα και εσωτερικό κορδόνι
  • 82% πολυεστέρα και 18% ελαστάνη
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Κολύμβηση
Γένος Unisex
Ειδικά χαρακτηριστικά Big Logo
Είδος Ρούχα
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Εφαρμογή Κανονική
Κατηγορία Μαγιό
Παιδικό Μπεμπέ Φύλο Αγόρι
Υλικό Πολυέστερ
Υποκατηγορία Μαγιό Boxer
Χρώμα Ρουά

Arena Boy S Swim Short Graphic Μαγιό Boxer (005548760)

  • Κωδικός Προϊόντος: 005548760
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 24,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Arena Boy S Swim Short Graphic Μαγιό Boxer (005548700)

Ετικέτες: Πολυέστερ, Unisex, Κολύμβηση, Μαγιό, Χωρίς έκπτωση, Ρουά, Ρούχα, Μαγιό Boxer, Αγόρι, Κανονική, Big Logo, Arena

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.