NEW IN! Salomon Xa Pro 3D V9 Wide Gtx Παπούτσια Ορειβασίας - Πεζοπορίας

Salomon Xa Pro 3D V9 Wide Gtx Παπούτσια Ορειβασίας - Πεζοπορίας 


Το Salomon XA Pro 3D v9 Wide GTX είναι το απόλυτο παπούτσι τρεξίματος που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση με ασυναγώνιστη άνεση. Σχεδιασμένο για να κατακτά οποιοδήποτε έδαφος, αυτό το παπούτσι είναι μια πραγματική αλλαγή παιχνιδιού για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων και για τους επαγγελματίες αθλητές. Με κομψό και κομψό σχεδιασμό, το XA Pro 3D v9 Wide GTX προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό μορφής και λειτουργίας. Το ανθεκτικό και αναπνεύσιμο διχτυωτό επάνω μέρος του εξασφαλίζει μέγιστο αερισμό, διατηρώντας τα πόδια σας δροσερά και στεγνά ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Το παπούτσι είναι εξοπλισμένο με μεμβράνη GORE-TEX που παρέχει πλήρη αδιάβροχη προστασία, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίζετε με σιγουριά τα βρεγμένα και λασπωμένα μονοπάτια χωρίς καμία ανησυχία. Κατασκευασμένο για σταθερότητα και υποστήριξη, αυτό το παπούτσι διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία 3D Advanced Chassis της Salomon. Αυτό το καινοτόμο σύστημα παρέχει ανώτερο έλεγχο της κίνησης, μειώνοντας την κόπωση και αποτρέποντας τραυματισμούς. Η εξωτερική σόλα Contagrip με επιθετικές ωτίδες προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές επιφάνειες, εγγυώντας βέλτιστο κράτημα και σταθερότητα σε κάθε κατάσταση. Το XA Pro 3D v9 Wide GTX δεν αφορά μόνο την απόδοση, αλλά δίνει προτεραιότητα και στην άνεση. Διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα Sensifit που συγκρατεί το πόδι σας για ακριβή και ασφαλή εφαρμογή. Η κάλτσα OrthoLite παρέχει πρόσθετη αντικραδασμική προστασία και απορρόφηση κραδασμών, εξασφαλίζοντας ομαλή και άνετη οδήγηση. Επιπλέον, το σύστημα Quicklace επιτρέπει εύκολες και γρήγορες ρυθμίσεις, ώστε να έχετε την τέλεια εφαρμογή σε δευτερόλεπτα.


    Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

    • Κομψή και κομψή σχεδίαση
    • Ανθεκτικό και αναπνεύσιμο διχτυωτό επάνω μέρος
    • Μεμβράνη GORE-TEX για πλήρη αδιάβροχη προστασία
    • Τεχνολογία 3D Advanced Chassis για ανώτερη σταθερότητα και υποστήριξη
    • Εξωτερική σόλα Contagrip με επιθετικές ωτίδες για εξαιρετική πρόσφυση
    • Σύστημα Sensifit για ακριβή και ασφαλή εφαρμογή
    • Κάλτσα OrthoLite για πρόσθετη αντικραδασμική προστασία και απορρόφηση κραδασμών
    • Σύστημα Quicklace για εύκολες και γρήγορες ρυθμίσεις
    Τεχνικά χαρακτηριστικά
    Άθλημα Πεζοπορία - Ορειβασία
    Γένος Ανδρικά
    Είδος Παπούτσια
    Εύρος έκπτωσης Από 40% έως 50%
    Κατηγορία Ορειβασίας - Πεζοπορίας
    Υλικό Αλλα υλικά
    Υποκατηγορία Χαμηλά Παπούτσια
    Χρώμα Μαύρο

    Salomon Xa Pro 3D V9 Wide Gtx Παπούτσια Ορειβασίας - Πεζοπορίας (472770)

    • Κωδικός Προϊόντος: 472770
    • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
    • Προτεινόμενη Λ.T 169,90€
    • 101,94€

    Διαθέσιμες Επιλογές

    Ετικέτες: Αλλα υλικά, Ανδρικά, Πεζοπορία - Ορειβασία, Ορειβασίας - Πεζοπορίας, Από 40% έως 50%, Μαύρο, Παπούτσια, Χαμηλά Παπούτσια, Salomon

    Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

    Note!

    Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
    H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
    Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.