NEW IN! Salomon Alphacross Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Trail Running Μαύρα

Salomon Alphacross Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Trail Running Μαύρα


Τα μαύρα Salomon Alphacross ανδρικά αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της ορειβασίας. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας από την επώνυμη εταιρεία Salomon, αυτά τα σνίκερς προσφέρουν υψηλή απόδοση και άνεση για να τρέχεις σε διάφορα εδάφη.

Το μαύρο στυλ τους προσθέτει στυλ και διακριτικότητα, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι προσανατολισμένος προς την υποστήριξη και την προστασία του ποδιού κατά τη διάρκεια των διαφόρων δραστηριοτήτων στη φύση. 

Είτε είσαι σε μονοπάτια ορεινής περιοχής είτε σε περιπέτειες στο βουνό, τα Salomon Alphacross παπούτσια θα σου παρέχουν αξιόπιστη πρόσφυση, σταθερότητα και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σου


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Ανδρικά
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Tο iconic Alphacross 5 από την Salomon.
  • Πάτος OrthoLite® για ορθοπεδική στήριξη
  • Τεχνολογία Contagrip® για μέγιστη πρόσφυση τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό έδαφος
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Τρέξιμο - Περπάτημα
Γένος Ανδρικά
Είδος Παπούτσια
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Περπάτημα - Τρέξιμο
Υλικό Ύφασμα
Υποκατηγορία Χαμηλά Παπούτσια
Χρώμα Μαύρο

Salomon Alphacross 5 Παπούτσια Trail Running (473131)

  • Κωδικός Προϊόντος: 473131
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 109,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Ύφασμα, Ανδρικά, Τρέξιμο - Περπάτημα, Περπάτημα - Τρέξιμο, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο, Παπούτσια, Χαμηλά Παπούτσια, Salomon

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.