Amila Δέστρες Αστραγάλου Amila Ankle Strap Pair (96626)

Το AMILA ankle strap με μονό D ring έρχεται σε ζευγάρι και είναι κατάλληλο για όλους τους χρήστες. Διαθέτει μαλακή επένδυση προστατεύοντας το πόδι για να μπορείτε να προπονείστε απρόσκοπτα.

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή

Το AMILA Ankle Strap είναι πολύ υψηλής ποιότητα κατασκευής από Polyester βαριάς κατασκευής. Το D ring, είναι ιδιαίτερα παχύ και μεγάλο για να αντέξει και την πιο επίπονη προπόνηση. Τέλος με την βοήθεια του Velcro μπορείτε να το προσαρμόσετε στο πόδι σας πολύ εύκολα.

Ένα Αξεσουάρ, Πολλές Ασκήσεις

Με την βοήθεια του D ring, προσαρμόστε λάστιχα γυμναστικής ή συρματόσχοινα από τροχαλίες και ξεκινήστε την προπόνηση. Μπορείτε να εκτελέσετε ένα πλήθος ασκήσεων για να γυμνάσετε τα πόδια με ασφάλεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Δέστρες Αστραγάλου Amila Ankle Strap Pair (96626)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 96626
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 8,50€
  • 8,08€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.