Amila Δίσκος Amila Pu Series 50Mm 2,5Kg (84642)

Η σειρά Ολυμπιακών δίσκών AMILA PU Series είναι κατασκευασμένοι από κορυφαίας ποιότητας μαντέμι, με επικάλυψη PU. Το δαχτυλίδι στην μέση είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για υψηλή αντοχή και ευκολία εναλλαγής δισκών στην μπάρα. Έχει την πολυ ωραία αίσθηση mat υφής ενώ απουσιάζουν εντελώς οι δυσάρεστες οσμές. Η ποιότητα του χαρακτηρίζεται ως Full Commercial!

Επικάλυψη PU:
Ο δίσκος αφού σχηματιστεί με το μαντέμι μπαίνει στο καλούπι για να γίνει η επικάλυψη με PU. Το συγκεκριμένο υλικό (πολυουρεθάνη) είναι ενα θερμοπλαστικό πολυμερές το οποίο διακρίνεται για την υψηλή αντοχή στην τριβή, υψηλή αντοχή στην διάτμηση και της υψηλής ελαστικότητας, αντοχή στην υγρασία, κάνοντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Θεωρείται η κορυφαία λύση επικάλυψης, καθώς το υλικό δεν χαράσεται, προστατεύεται το πάτωμα και θεωρείται κορυφάιας ασθητικής καθώς κατά την διαδικασία παραγωγής μπορεί να προστεθεί διαφορετικό χρώμα στα διαφορετικά μερή κάνοντας τον χρωματισμό ουσιαστικά αθάνατο στο χρόνο.

Οι δίσκοι είναι μαύρου χρώματος με το λογότυπο και τα κιλά να είναι σε έντονο κόκκινο χρώμα δίνοντας ένα δυναμικό τόνο στον χώρο σας


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Βάρη | Αλτήρες | Μπάρες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Δίσκος για Μπάρα
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Δίσκος Amila Pu Series 50Mm 2,5Kg (84642)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 84642
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 13,00€
  • 12,35€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Βάρη | Αλτήρες | Μπάρες, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Δίσκος για Μπάρα, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.