NEW IN! Salomon Xa Pro V8 J Παπούτσια  Trail Running (471413)

Salomon Xa Pro V8 J Παπούτσια Για Trail Running 


Δώστε στα παιδιά και τους εφήβους σας μια γεύση για υπαίθριες περιπέτειες με την junior έκδοση του παπουτσιού τρεξίματος XA PRO 3D. Με φρέσκια εμφάνιση και πραγματικά πρακτικές ρυθμίσεις, αυτό το ενημερωμένο μοντέλο προσφέρει όλο το κράτημα, τη σταθερότητα και την προστασία που χρειάζονται τα νεαρά πόδια. Με βάση την τεχνογνωσία μας στο τρέξιμο μονοπατιών, η κατασκευή SensiFit™ τυλίγει το πόδι για μια άνετη, άνετη εφαρμογή που προσαρμόζεται σε κάθε σχήμα ποδιού.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Η εξωτερική σόλα Contagrip® συνδυάζει λαβή και ανθεκτική ένωση για μακροχρόνια πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
  • Ενημερώσαμε το σχέδιο με αθλητικές γραμμές και ριγέ εκτύπωση, αλλά διατηρήσαμε το ίδιο εξαιρετικά πρακτικό Quicklace™ για γρήγορες προσαρμογές εν κινήσει. Το All Terrain Contagrip® είναι κατασκευασμένο για τη μεγαλύτερη ποικιλία επιφανειών. Προσφέρει ανθεκτικότητα και αυτοπεποίθηση σε βρεγμένες, στεγνές, σκληρές ή χαλαρές επιφάνειες.
  • Το SensiFit™ στηρίζει το πόδι από την ενδιάμεση σόλα έως το σύστημα κορδονιών, παρέχοντας μια ασφαλή, άνετη και σχεδόν εξατομικευμένη εφαρμογή γύρω από το πόδι.
  • Quicklace™: Μινιμαλιστική και δυνατή δαντέλα για σύσφιξη με ένα τράβηγμα.
  • EnergyCell: Ένας αφρός EVA υψηλής απόδοσης που παρέχει εξασθένιση των κραδασμών.
  • Το 3D open Mesh παρέχει μέγιστη αναπνοή.
  • Μια μαλακή, αναπνεύσιμη επένδυση για εξαιρετική άνεση.
  • Ένα περιτύλιγμα από δέρμα, συνθετικό ή καουτσούκ γύρω από τη βάση του ποδιού που προστατεύει τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές του ποδιού.
  • Κομμένη στο σχήμα του εσωτερικού παπουτσιού, αυτή η εσωτερική σόλα OrthoLite® παρέχει εξαιρετική αντικραδασμική προστασία, διαπνοή και ανθεκτικότητα, αναβαθμίζοντας την άνεση και την απόδοση των υποδημάτων.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Τρέξιμο - Περπάτημα
Γένος Unisex
Είδος Παπούτσια
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Περπάτημα - Τρέξιμο
Παιδικό Μπεμπέ Φύλο Unisex
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Χαμηλά Παπούτσια
Χρώμα Μαύρο - Μπλε σκούρο - Λευκό - Κόκκινο

Salomon Xa Pro V8 J Παπούτσια Trail Running (471413)

  • Κωδικός Προϊόντος: 471413
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 64,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Τρέξιμο - Περπάτημα, Περπάτημα - Τρέξιμο, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο - Μπλε σκούρο - Λευκό - Κόκκινο, Παπούτσια, Χαμηλά Παπούτσια, Unisex, Salomon

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.