NEW IN! Salomon Aero Glide 2 Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Για Τρέξιμο

Salomon Aero Glide 2 Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Για Τρέξιμο Σάπιο Μήλο & Σομόν


Τα Salomon Aero Glide 2 σε σάπιο μήλο και σομόν χρώμα είναι η απόλυτη επιλογή για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε αθλητή, αυτά τα παπούτσια τρεξίματος θα σε συνοδεύσουν σε κάθε βήμα.

Τα Salomon Aero Glide 2 αποτελούν την απόλυτη επιλογή για κάθε λάτρη της προπόνησης. Αυτό το υπέροχο παπούτσι δεν προσφέρει μόνον εξαιρετική άνεση, αλλά ενισχύει το κάθε σου βήμα με δυναμική ενέργεια.

Η εξαιρετική ποιότητα του premium αφρού σε συνδυασμό με το ελαφρύ και αεράτο επάνω μέρος του, κάνουν αυτό το παπούτσι έναν πραγματικό επαναστάτη στο τρέξιμο. Από την αρχή έως το τέλος κάθε προπόνησης ή αγώνα, η γεμάτη γλώσσα και το μαλακό κολάρο του τυλίγουν απαλά το πόδι, χαρίζοντάς ανέσεις που δεν έχεις νιώσει ποτέ πριν.

Το Energy Foam είναι ένα εξαιρετικά ελαστικό και άνετο σύνθετο υλικό ενδιάμεσης σόλας που εξασφαλίζει αναπήδηση και αβίαστο διασκελισμό, ενώ η σόλα Road Contagrip® προσφέρει μέγιστη πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια και αυξημένη ανθεκτικότητα. Η σόλα Contagrip συνδυάζει επίπεδες, φαρδιές προεξοχές και ενισχυμένο καουτσούκ.

Είτε προπονείσαι για αγώνα είτε απλά απολαμβάνεις το περπάτημά σου, τα sneakers Salomon Aero Glide 2 είναι σχεδιασμένα για να σου προσφέρουν την υψηλότερη απόδοση με στυλ. 


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Γυναικείο
  • Χρώμα: Σάπιο Μήλο, Σομόν
  • Energy Foam ενδιάμεσης σόλας που εξασφαλίζει αναπήδηση και αβίαστο διασκελισμό
  • Η αποκλειστική γεωμετρία αντίστροφης καμπυλότητας (Reverse Camber) εξασφαλίζει πιο γρήγορη κίνηση, μειώνοντας τον χρόνο επαφής με το έδαφος, και μεγαλύτερη ταχύτητα
  • Σόλα Road Contagrip® : Για μέγιστη πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια και αυξημένη ανθεκτικότητα
  • Drop: 10mm
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Τρέξιμο - Περπάτημα
Γένος Unisex
Είδος Παπούτσια
Εύρος έκπτωσης Από 20% έως 30%
Κατηγορία Περπάτημα - Τρέξιμο
Υλικό Ύφασμα
Υποκατηγορία Χαμηλά Παπούτσια
Χρώμα Σάπιο μήλο - Σομόν

Salomon Aero Glide 2 Παπούτσια Για Τρέξιμο-Περπάτημα (474266)

  • Κωδικός Προϊόντος: 474266
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ ΣΕ:
  • Προτεινόμενη Λ.T 159,90€
  • 127,92€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Salomon Aero Glide 2 Παπούτσια Για Τρέξιμο-Περπάτημα (474269)

Ετικέτες: Ύφασμα, Unisex, Τρέξιμο - Περπάτημα, Περπάτημα - Τρέξιμο, Από 20% έως 30%, Σάπιο μήλο - Σομόν, Παπούτσια, Χαμηλά Παπούτσια, Salomon

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.