Nike Playscape Gs (CU5296 001)

Nike Nike Playscape Gs

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.


Το Nike Playscape είναι έτοιμο για κάθε δραστηριότητα, από το πλατσούρισμα στη βροχή μέχρι τα παιχνίδια στην άμμο. Αυτό το ευκολοφόρετο σανδάλι προσφέρει εξαιρετικά μαλακή και σταθερή αίσθηση για να απολαμβάνεις υπέροχες στιγμές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το μαλακό λουράκι ανοίγει και κλείνει εύκολα γύρω από τον αστράγαλο.


Μαλακή αίσθηση

Η αντικραδασμική προστασία από εξαιρετικά μαλακό αφρό χαρίζει απαλή αίσθηση και ευελιξία για φυσική κίνηση σε κάθε βήμα.

Γρήγορη εφαρμογή και αφαίρεση

Το λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό τυλίγεται γύρω από τον αστράγαλο για σφιχτή εφαρμογή. Επίσης, το μαλακό λουράκι στο μέσο του πέλματος εξασφαλίζει σταθερό κράτημα στα πόδια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Casual - Αθλητική Μόδα
Γένος Unisex
Είδος Παπούτσια
Εύρος έκπτωσης Από 30% έως 40%
Κατηγορία Σανδάλια - Πέδιλα
Υλικό Αλλα υλικά
Χρώμα Μαύρο - Λευκό

Nike Playscape Gs (CU5296 001)

  • Κωδικός Προϊόντος: CU5296 001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 39,90€
  • 28,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Nike Playscape Gs (CU5296 600)

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Casual - Αθλητική Μόδα, Σανδάλια - Πέδιλα, Από 30% έως 40%, Μαύρο - Λευκό, Παπούτσια, Nike

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.