New Era Team Colour Blck Tr Καπέλο Snapback (60358076)

New Era Team Colour Blck Tr Καπέλο Snapback


Το προϊόν New Era Team Colour Blck Tr (60358076) είναι ένα βαμβακερό καπέλο με στυλ και ποιότητα. Με το μαύρο χρώμα του, δημιουργεί ένα κλασικό και στιλάτο look. Το καπέλο έχει σχεδιαστεί από την εταιρία New Era, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ της. Το βαμβακερό ύφασμα προσφέρει μαλακή αίσθηση και άνεση καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το καπέλο σε κάθε περίσταση, από casual εμφανίσεις μέχρι sporty looks. Το New Era Team Colour Blck Tr (60358076) έχει πρακτικό σχεδιασμό με προσαρμόσιμο μέγεθος, χάρη στην ρυθμιζόμενη λωρίδα που διαθέτει.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Το επίπεδο γείσα προστατεύει το πρόσωπο σας από τον ήλιο και προσφέρει στυλ στην εμφάνισή σας.
  • Αν αναζητάτε ένα καπέλο που συνδυάζει την ποιότητα, το στυλ και την άνεση, το New Era Team Colour Blck Tr (60358076) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
  • Προσφέρει μια κομψή και κλασική πινελιά σε κάθε σας εμφάνιση, ανεξάρτητα από την περίσταση.
  • Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο καπέλο που θα σας προσφέρει στιλ, άνεση και προστασία από τον ήλιο.
  • Προσθέστε ένα New Era Team Colour Blck Tr (60358076) στην συλλογή σας σήμερα!
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Casual - Αθλητική Μόδα
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Καπέλα
Υλικό Βαμβακερό
Υποκατηγορία Καπέλο Snapback
Χρώμα Λευκό - Κόκκινο - Μαύρο
No size chart available yet!

New Era Team Colour Blck Tr Καπέλο Snapback (60358076)

  • Κωδικός Προϊόντος: 60358076
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 36,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Βαμβακερό, Unisex, Casual - Αθλητική Μόδα, Καπέλα, Χωρίς έκπτωση, Λευκό - Κόκκινο - Μαύρο, Αξεσουάρ, Καπέλο Snapback, New Era

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.