NEW IN! Tommy Jeans High Top Lace-Up Sneakers (T3X9-33122-1355530)

Tommy Jeans High Top Lace-Up Sneakers


Παιδικά sneakers της εταιρείας Tommy Hilfiger, τα οποία αποτελούν την πιο κλασική επιλογή για καθημερινή χρήση, χωρίς να κουράζουν τα πόδια των παιδιών. Είναι ένα διαχρονικό σχέδιο υποδημάτων, το οποίο τα παιδιά μπορούν να το φοράνε σε κάθε ηλικία, ενώ παράλληλα ταιριάζει με πάρα πολλές εμφανίσεις. Είναι ψηλά και καλύπτουν τον αστράγαλο καθώς μοιάζουν με μποτάκι. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι παρέχουν πολύ καλή στήριξη και προστατεύουν τον αστράγαλο από ανεπιθύμητα ατυχήματα. Διαθέτουν κορδόνια, τα οποία τοποθετούνται στις αντίστοιχες οπές, κάτι που αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τύπο δεσίματος των παπουτσιών. Η στήριξη σε αυτή την περίπτωση είναι η μέγιστη δυνατή, και αποτελούν ιδανική επιλογή αν το παιδί ξέρει ήδη να δένει τα παπούτσια του.


 Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Στρογγυλή μύτη
  • Κορδόνια στο πάνω μέρος
  • Φερμουάρ στο πλάι
  • Ύψος Σόλας: 3 cm
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Casual - Αθλητική Μόδα
Γένος Γυναικεία
Είδος Παπούτσια
Εύρος έκπτωσης Από 40% έως 50%
Κατηγορία Sneakers
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Μποτάκια
Χρώμα Λευκό
No size chart available yet!

Tommy Jeans High Top Lace-Up Sneakers (T3X9-33122-1355530)

  • Κωδικός Προϊόντος: T3X9-33122-1355530
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 99,90€
  • 59,94€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Γυναικεία, Casual - Αθλητική Μόδα, Sneakers, Από 40% έως 50%, Λευκό, Παπούτσια, Μποτάκια, Tommy Jeans

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.