NEW IN! Salomon Shelter Cs Wp W Παπούτσια Ορειβασίας - Πεζοπορίας

Salomon Shelter Cs Wp W Παπούτσια Ορειβασίας - Πεζοπορίας


SALOMON outdoor αδιάβροχο μποτάκι επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας για καθημερινή χρήση. Το συγκεκριμένο Σάλομον διαθέτει εξωτερικά τεχνολογία softshell που το καθιστά μαλακό στην υφή και άνετο στην εφαρμογή αγκαλιάζοντας το πόδι σαν κάλτσα για μια μοναδική εμπειρία άνεσης. Εξωτερικά διαθέτει Climashield waterproof προστασία αποτρέπει την είσοδο νερού και κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία εντός του παπουτσιού έχοντας παράλληλα και καλή διαπνοή. Η σόλα αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας υλικά (ice grip rubber compound outsole) που ανταποκρίνονται επιτυχώς σε κάθε ανωμαλία του εδάφους, τεχνολογία winter contagrip για βέλτιστη πρόσφυση σε παγωμένες συνθήκες. Salomon παπούτσια με ολοκληρωμένη προστασία, ανθεκτικά στη χρήση, σπορ στην εμφάνιση και σταθερά στο βάδισμα. Κομψό στην εμφάνιση, κατάλληλο για χρήση μέσα στη πόλη και ταυτόχρονα ανθεκτικό και σε κάποια πιο ακραία δραστηριότητα.


    Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

    • Προστατευτικό δακτύλων
    • High Traction Contagrip
    • Σόλα Ortholite
    • Δέσιμο με κορδόνια
    • Το Salomon Shelter είναι ένα χειμωνιάτικο παπούτσι για χρήση τόσο στο βουνό όσο και στην πόλη.
    • Είναι αδιάβροχο χάρη στην τεχνολογία Climashield και είναι σχεδιασμένο με ένα αθλητικό αλλά κομψό στιλ.
    Τεχνικά χαρακτηριστικά
    Άθλημα Πεζοπορία - Ορειβασία
    Γένος Unisex
    Είδος Παπούτσια
    Εύρος έκπτωσης Από 40% έως 50%
    Κατηγορία Ορειβασίας - Πεζοπορίας
    Υλικό Ύφασμα
    Υποκατηγορία Μποτάκια
    Χρώμα Μαύρο

    Salomon Shelter Cs Wp W Παπούτσια Ορειβασίας - Πεζοπορίας (411105)

    • Κωδικός Προϊόντος: 411105
    • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
    • Προτεινόμενη Λ.T 139,90€
    • 83,94€

    Διαθέσιμες Επιλογές

    Ετικέτες: Ύφασμα, Unisex, Πεζοπορία - Ορειβασία, Ορειβασίας - Πεζοπορίας, Από 40% έως 50%, Μαύρο, Παπούτσια, Μποτάκια, Salomon

    Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

    Note!

    Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
    H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
    Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.