NEW IN! Odlo Tube Ceramiwarm Λαιμουδιέρα

Odlo Tube Ceramiwarm Λαιμουδιέρα


Αντιμετωπίστε τις θερμοκρασίες όταν πέφτουν  με την λαιμουδιέρα Ceramiwarm Pro. Φτιαγμένο από κεραμικά υφάσματα που προσθέτουν 3ºC στη θερμοκρασία απόδοσής σας, αυτό το αξεσουάρ αυτό είναι κατασκευασμένο  για την εποχή του χειμώνα. Ένα τέλειο αξεσουάρ που θα σας προστατέψει από το τσουχτερό κρύο του χειμώνα, διασφαλίζει ότι ο λαιμός σας θα παραμείναι προστατευμένος ακόμα και στις πιο κρύες συνθήκες. Προσφέρει επίσης εξαιρετική θερμορύθμιση για να σας προστατεύει από υπερθέρμανση όταν ανεβαίνουν τα επίπεδα ενέργειας. Κατασκευασμένο από μαλακά, ελαφριά υλικά, δεν θα νιώσετε ποτέ βαριά όταν βρίσκεστε σε κίνηση. Κυριαρχήστε στις  πίστες σκι αυτόν τον χειμώνα με τον σωλήνα Ceramiwarm Pro από την ODLO.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Ενεργή Θέρμανση
  • Ενισχυμένη άνεση
  • Απαλό άγγιγμα


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Είδη για Διάφορα Αθλήματα
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Λαιμουδιέρες | Μπαλακλάβα
Υλικό Πολυέστερ
Υποκατηγορία Λαιμουδιέρα
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Odlo Tube Ceramiwarm Λαιμουδιέρα (777590 15000)

  • Κωδικός Προϊόντος: 777590 15000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 29,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Πολυέστερ, Unisex, Είδη για Διάφορα Αθλήματα, Λαιμουδιέρες | Μπαλακλάβα, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο, Αξεσουάρ, Λαιμουδιέρα, Odlo

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.