NEW IN! Odlo Face Mask

Odlo Face Mask


Όταν μετράει η απόδοση στο κρύο, η νέα μάσκα προσώπου Evolution Warm της ODLO αξιοποιεί ιδανικά την θερμομόνωση που διαθέτει, ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας και την άνετη αίσθηση, ώστε να μπορείτε να μείνετε περισσότερο έξω, να περπατάτε περισσότερο και να προπονείστε πιο σκληρά. Κατασκευασμένη για προστασία πλήρους κάλυψης, αυτή η μάσκα προσώπου εξαλείφει τα κενά στον εξοπλισμό σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να προετοιμάζεστε και να βγαίνετε έξω χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό σας για να κρατάτε μακριά το κρύο. Οι βελτιωμένες ιδιότητες διαχείρισης της υγρασίας αυτής της μάσκας προσώπου μεταφέρουν τον ιδρώτα μακριά από το δέρμα σας για γρήγορη εξάτμιση, βοηθώντας σας να παραμένετε στεγνοί και ζεστοί όλη την ημέρα. Εν τω μεταξύ, η απρόσκοπτη κατασκευή του και η εξαιρετικά απαλή του αίσθηση σημαίνουν μακροχρόνια άνεση ενώ βοηθά στη διατήρηση της πολύ σημαντικής ζεστασιάς σε βασικές περιοχές του σώματός σας.

Τα ρούχα επεξεργασμένα με ZeroScent περιορίζουν τη συσσώρευση βακτηρίων και διατηρούν το κιτ πιο φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακόμη και μετά από ολοήμερη και επαναλαμβανόμενη χρήση.

Σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας WARM

Εξαιρετικά λειτουργικά αθλητικά ρούχα με εξαιρετική θερμομόνωση που κρατά το σώμα ζεστό όταν κάνει κρύο έξω. Με τις αποτελεσματικές ιδιότητες του υφάσματος που απομακρύνει την υγρασία, το δέρμα διατηρείται στεγνό και ζεστό. Η θερμή θερμική ποιότητα είναι ιδανική για όλες τις χειμερινές δραστηριότητες.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Βελτιωμένη διαχείριση υγρασίας
  • Ενισχυμένη άνεση
  • Απαλό άγγιγμα



Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Πεζοπορία - Ορειβασία
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Σκουφάκια
Υλικό Πολυέστερ
Υποκατηγορία Σκουφάκι Χειμερινό
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Odlo Face Mask (762620 15000)

  • Κωδικός Προϊόντος: 762620 15000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 34,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Πολυέστερ, Unisex, Πεζοπορία - Ορειβασία, Σκουφάκια, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο, Αξεσουάρ, Σκουφάκι Χειμερινό, Odlo

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.