NEW IN! Odlo Ceramiwarm Light Gloves Γάντια Διαφόρων Αθλημάτων

Odlo Ceramiwarm Light Gloves Γάντια Διαφόρων Αθλημάτων


Τα unisex γάντια Ceramiwarm Light της ODLO είναι απαραίτητα για το τρέξιμο στον κρύο καιρό. Το Ceramiwarm power-stretch ύφασμα αυτών των γαντιών υψηλής απόδοσης προσφέρει ενεργή θέρμανση, βέλτιστη θερμορύθμιση, γρήγορο στέγνωμα και μέγιστη επιδεξιότητα σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ προϊόν. Σχεδιασμένα με αντανακλαστικές λεπτομέρειες, τα γάντια παράγουν έως και 3°C περισσότερη ζεστασιά από τα κανονικά, ενώ η φυσική αίσθηση του υφάσματος προσφέρει μεγάλη άνεση για μεγάλη διάρκεια χρήσης. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι οι άκρες του αντίχειρα και του δείκτη που είναι συμβατές με την οθόνη αφής, που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε έξυπνες συσκευές με ευκολία. Ζήστε μια πρακτική χειμερινή σεζόν υψηλής απόδοσης με τα γάντια Ceramiwarm Light της ODLO.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Βελτιωμένη διαχείριση υγρασίας
  • Απαλό άγγιγμα
  • Ανακλαστικές λεπτομέρειες
  • Συμβατό με οθόνη αφής


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Πεζοπορία - Ορειβασία
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Γάντια
Υλικό Πολυέστερ
Υποκατηγορία Γάντια Χειμερινά
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Odlo Ceramiwarm Light Gloves Γάντια Χειμερινά (777950 15000)

  • Κωδικός Προϊόντος: 777950 15000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 44,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Πολυέστερ, Unisex, Πεζοπορία - Ορειβασία, Γάντια, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο, Αξεσουάρ, Γάντια Χειμερινά, Odlo

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.