NEW IN! Arena Girls Splash Point Swimsuit V Back Μαγιό Ολόσωμο

Arena Girls Splash Point Swimsuit V Back Μαγιό Ολόσωμο


Νιώστε άνετα όπου κι αν κολυμπήσετε! Το κομψό και σούπερ ελαστικό μαγιό Arena Splash Point V Back είναι μέρος της εξαιρετικά άνετης σειράς Arena Feel και ταιριάζει σαν δεύτερο δέρμα. Είναι ιδανικό για κολυμβητές γυμναστικής και αναψυχής που κάνουν οποιαδήποτε θαλάσσια δραστηριότητα στην πισίνα, στην παραλία και σε οποιοδήποτε άλλο υδάτινο σώμα. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στο χλώριο και το αλμυρό νερό ύφασμα MaxFit Eco με ενσωματωμένη προστασία UPF 50+ UV, αυτό το ελαστικό ύφασμα 4 κατευθύνσεων εγγυάται τέλεια εφαρμογή, μέγιστη ελευθερία κινήσεων και εξαιρετική άνεση. Είναι η φιλική προς το περιβάλλον εξέλιξη του υφάσματος MaxFit της αρένας και είναι κατασκευασμένο με ανακυκλωμένο πολυαμίδιο. Η εργονομική πλάτη και οι άνετες τιράντες εγγυώνται μια ασφαλή εφαρμογή και κάνουν το μαγιό εύκολο να φορεθεί και να βγει.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Ανθεκτικό στο χλώριο και το αλμυρό νερό
  • Αντηλιακ΄ή προστασία 50+
  • Ύφασμα 4 κατευθύνσεων
  • Εξαιρετική άνεση
  • Εργανομική πλάτη και άνετες τιράντες
  • 80% πολυαμίδιο, 20% ελαστάνη
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Κολύμβηση
Γένος Unisex
Είδος Ρούχα
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Εφαρμογή Στενή
Κατηγορία Μαγιό
Παιδικό Μπεμπέ Φύλο Κορίτσι
Υλικό Πολυαμίδιο
Υποκατηγορία Μαγιό Ολόσωμο
Χρώμα Φούξια - Ροζ - Γαλάζιο

Arena Girls Splash Point Swimsuit V Back Μαγιό Ολόσωμο (007225900)

Το προϊόν ανήκει στην παιδική συλλογή. Ενδέχεται τα μεγάλα νούμερα να καλύπτουν και Γυναίκα. Για πληροφορίες καλέστε μας στο 2651002800.
  • Κωδικός Προϊόντος: 007225900
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 29,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Πολυαμίδιο, Unisex, Κολύμβηση, Μαγιό, Χωρίς έκπτωση, Φούξια - Ροζ - Γαλάζιο, Ρούχα, Μαγιό Ολόσωμο, Κορίτσι, Στενή, Arena

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.