Real-Motion Στρώμα Γυμναστικής Eva Mat Grey (362 49905)

Real-Motion Στρώμα Γυμναστικής Eva Mat Grey


To O’live EVA mat είναι ένα στρώμα κατάλληλο για όλες τις χρήσεις. Κατασκευασμένο από EVA Foam, έχει λεία κάτω επιφάνεια για αυξημένη πρόσφυση στο έδαφος και αντιολισθητική πάνω επιφάνεια με αυλακώσεις.

Ο υψηλής ποιότητας αφρός EVA, προσφέρει πολύ υψηλή ανθεκτικότητα στο στρώμα και το καθιστά κατάλληλο για καθημερινή επαγγελματική χρήση από γυμναστήρια και χώρους άθλησης.

Το EVA Foam, είναι ένα υλικό που έχει ευρεία εφαρμογή σαν προστατευτικό υλικό με χρήσεις όπως τα γάντια του μποξ, τις επιγονατίδες ποδοσφαίρου ακόμα και σε σόλες παπουτσιών. Είναι ασφαλές, χωρίς βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό και έχει μαλακή αίσθηση που προστατεύει τις αρθρώσεις και προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία γυμναστικής.

Το στρώμα EVA της O’Live έχει κρίκους για να τα κρεμάτε με την απόσταση των κρίκων να είναι 35εκ. Πιθανό μειονέκτημα, πως δεν μεταφέρετε εύκολα καθώς δεν είναι εύκαμπτο. Αν θέλετε ένα κορυφαίας ποιότητας στρώμα για παρόμοια χρήση, το οποίο όμως να τυλίγεται και να μεταφέρεται εύκολα, μπορείτε να δείτε το στρώμα Freeflex Mat της O’live.

Διαστάσεις: 140 x 60 x 0,7 cm

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Στρώματα | Φουσκωτά
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Στρώμα Γυμναστικής
Χρώμα Γκρι
No size chart available yet!

Real-Motion Στρώμα Γυμναστικής Eva Mat Grey (362 49905)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 362 49905
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 63,55€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Στρώματα | Φουσκωτά, Χωρίς έκπτωση, Γκρι, Αξεσουάρ, Στρώμα Γυμναστικής, Real-Motion

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.