Real-Motion Ποδήλατο S-100 Indoor (362 52206)
Προπονηθείτε σαν επαγγελματίας και πραγματοποιήστε τις ποδηλατικές σας προπονήσεις στο σπίτι σας.   Μην εξαρτάστε από τις κακές καιρικές συνθήκες και απολαύστε μια προπόνηση στο υψηλότερο επίπεδο με απόλυτη άνεση.   Το μοντέλο S-100 έχει εξαιρετικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να απολαύσετε την προπόνησή σας και να επιτύχετε τους προπονητικούς σας στόχους.   Η ενισχυμένη κατασκευή του παρέχει μεγάλη σταθερότητα ακόμα και όταν γυμνάζεστε με έντονο ρυθμό.   Η σωστή στάση σώματος είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας αποτελεσματικής προπόνησης, γι' αυτό το ποδήλατο έχει πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης που επιτρέπουν την επίτευξη της βέλτιστης θέσης προπόνησης.   Το εργονομικό κάθισμα ρυθμίζεται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη θέση προπόνησης σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.   Το τιμόνι είναι επίσης κατακόρυφα ρυθμιζόμενο και διαθέτει υποστήριξη για κινητά ή tablet για να παρακολουθείτε τα μαθήματα εσωτερικής ποδηλασίας μέσω της εφαρμογής.   Επιπλέον, επιτρέπει διαφορετικές θέσεις λαβής αυξάνοντας τις δυνατότητες της προπόνησης.   Το μαγνητικό σύστημα πέδησης, μαζί με τη μετάδοση ιμάντα, προσφέρει υψηλή ποιότητα στην άσκηση και επιτρέπει μια ομαλή και εντελώς αθόρυβη προπόνηση.   Επιπλέον, αυτό το μαγνητικό σύστημα δεν απαιτεί συντήρηση, καθώς δεν υπάρχει τριβή και, επομένως, δεν εμφανίζεται κανένας τύπος φθοράς.   Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με σφόνδυλο ισοδύναμο με 18 kg που παράγεται από την αναλογία μετάδοσης 1: 8, η οποία δημιουργεί μια ομαλή και ρευστή κίνηση.   Technical Details: Reinforced steel chassis in matt black color. Flywheel equivalent to 18 kg. Belt drive (PK5). Very smooth and silent pedaling with progressive resistance. Magnetic brake. Vertically adjustable handlebar with position indicator on the tube. Vertically and longitudinally adjustable seat. Vertical adjustment with position indicator on the seat tube. Wireless pulse measurement included in the console (chest belt not included). Electronic scoreboard with indications of: Time, Speed, Distance, RPM, ODO and Calories. 12 levels of resistance. Support for mobile device and tablet. Double bottle holder. Stabilizers at the base. Wheels for easy movement. Dimensions: 114 x 57 x 112 cm. Weight: 45 kg. Maximum user weight: 120 kg. Home use
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Ποδήλατα | Ελλειπτικά | Steppers
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Ποδήλατο
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Real-Motion Ποδήλατο S-100 Indoor (362 52206)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 362 52206
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 768,80€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Ποδήλατα | Ελλειπτικά | Steppers, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο, Αξεσουάρ, Ποδήλατο, Real-Motion

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.