Real-Motion Dynair Ballkissen Xxl Black (362 50156)

Real-Motion Dynair Ballkissen Xxl Black


Ένα γεμάτο αέρα μαξιλάρι προπόνησης – κατασκευασμένο στη Γερμανία – από υψηλής ποιότητας Ruton. Το υλικό Ruton είναι άοσμο και πολύ ανθεκτικό (έως περίπου 200 κιλά). Τα προϊόντα δεν περιέχουν λάτεξ. 

Με διάμετρο 50 cm, προκαλεί κάθε χρήστη σε υψηλή απόδοση και βελτιώνει τον συντονισμό, την ισορροπία και την αντοχή. Οι σταθερές κινήσεις εξισορρόπησης ενεργοποιούν τους εν το βαθύ μυς. Η μία πλευρά με στρογγυλά, απαλά «εξογκώματα» παράγει επιπλέον ένα αποτέλεσμα μασάζ. Η άλλη πλευρά με το δημοφιλές, βελούδινο λείο κλασικό σχέδιο.
Τα αυθεντικά μαξιλάρια Dynair Ball XXL Level III , είναι πολύ πιο δυναμικά από τα αρχικά μαξιλάρια Dynair με μικρότερη διάμετρο λόγω του αυξημένου όγκου. Προσφέρουν επίσης απαλή και απαλή υποστήριξη κατά τη διάρκεια ασκήσεων σε ξαπλωτή θέση. Τα Original Dynair Ball Cushions XXL Level III, επιτρέπουν εξάντληση και χαλάρωση, σταθερότητα και δυναμική στην  προπόνηση συντονισμού στο υψηλότερο επίπεδο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Real-Motion Dynair Ballkissen Xxl Black (362 50156)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 362 50156
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 145,13€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο, Αξεσουάρ, Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής, Real-Motion

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.