Real-Motion Aero-Step Blue (362 52593)

Real-Motion Aero-Step Blue


Το Aero Step – φτιαγμένο στη Γερμανία – είναι ένας εξοπλισμός προπόνησης γεμάτος με αέρα κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας Ruton. Το υλικό Ruton είναι άοσμο και πολύ ανθεκτικό (περίπου 200 kg), χωρίς λατέξ 


Με το σύστημα αέρα 2 θαλάμων, το Aero-Step επιτρέπει την προπόνηση και τα παιχνίδια με εγγυημένη διασκέδαση. Η σταθερότητα των αρθρώσεων, η ισσοροπία καθώς και τα αντανακλαστικά και οι αντιδράσεις βελτιώνονται. Εξοπλισμένο με πολλά στρογγυλά κουμπιά για επιπλέον διέγερση των σημείων της ζώνης αντανακλαστικού ποδιών, υπάρχει ένα επιπλέον μασάζ και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
Είτε στέκεσαι είτε ξαπλώνεις , η αστάθεια, χάρη στον αέρα, μετατρέπει κάθε γνωστή άσκηση σε μια εμπειρία κίνησης με εγγυημένη διασκέδαση. Η εισαγόμενη πλάκα σύνδεσης του άξονα ποδιού παρέχει την απαραίτητη σταθεροποίηση έτσι ώστε να εξασφαλίζεται καλή πρόσφυση. Οι θάλαμοι γεμάτοι με αέρα επιτρέπουν πολύ μικρές κίνησης. Ιδανικό για παιδιά και μικρά πόδια ενηλίκων.

Η μοναδικότητα του υλικού επιτρέπει μια ευέλικτη χρήση, όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και για προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους, είτε χωρίς παπούτσια, με τρέξιμο ή με παπούτσι ποδοσφαίρου, όλα είναι δυνατά λόγω της στιβαρής φύσης του εξοπλισμού.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής
Χρώμα Μπλε
No size chart available yet!

Real-Motion Aero-Step Blue (362 52593)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 362 52593
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 124,61€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Χωρίς έκπτωση, Μπλε, Αξεσουάρ, Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής, Real-Motion

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.