Real-Motion Λάστιχα Flexvit Mini Band Loops Strong-Gray (362 49819)

Real-Motion Λάστιχα Flexvit Mini Band Loops Strong-Gray


Το TOGU FLEXVIT Mini Fitnessband – που κατασκευάζεται στη Γερμανία – είναι κατασκευασμένο από υφασμάτινο καουτσούκ και όχι από λάστιχο όπως τα απλά minibands. Το καινοτόμο υλικό κάνει το mini band να έχει εξαιρετική αίσθηση στο σώμα.

Το νέο Resistance Band μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από αποτελεσματικές απλές ασκήσεις στην καθημερινή ζωή, π.χ. για μια υγιή και ισχυρή μέση μέχρι σε αθλητική προπόνηση.

Το TOGU FLEXVIT Mini είναι μικρό, ελαφρύ και εύχρηστο. Οπότε έχετε μαζί σας τον προπονητικό  εξοπλισμό παντού ακόμα και σε ταξίδια. Το μικρό μέγεθος των λάστιχων και η τεράστια ποικιλία ασκήσεων επιτρέπουν μια αποτελεσματική προπόνηση οπουδήποτε ακόμα και στον μικρότερο χώρο – είτε στο δωμάτιο, στο πάρκο ή στην παραλία. Το Flexvit Mini είναι ανθεκτικό και υγιεινό: ο πρακτικός ιμάντας γυμναστικής πλένεται μέχρι και στους 60 βαθμούς.

Χάρη στην ειδική τεχνολογία κατασκευής του, το TOGU FLEXVIT Mini είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο σπάσιμο. Το Mini Band είναι ένα συμπαγές και ευέλικτο εργαλείο προπόνησης. Προπονητές, απλοί ακούμενοι και επαγγελματίες αθλητές χρησιμοποιούν το TOGU Flexvit Mini στην προπόνησή τους. Τα mini bands μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση, σταθεροποίηση και ενίσχυση του σώματος. Επιπλέον, το mini band χρησιμοποιείται συχνά ως βοήθημα για τη διόρθωση της εκτέλεσης σύνθετων ασκήσεων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Λάστιχα | Ιμάντες
Υλικό Λάστιχο
Υποκατηγορία Λάστιχο Εκγύμνασης
Χρώμα Γκρι
No size chart available yet!

Real-Motion Λάστιχα Flexvit Mini Band Loops Strong-Gray (362 49819)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 362 49819
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,58€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Λάστιχο, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Λάστιχα | Ιμάντες, Χωρίς έκπτωση, Γκρι, Αξεσουάρ, Λάστιχο Εκγύμνασης, Real-Motion

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.