Not Translated
Not Translated

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

Αρθρογράφος Hall Of Famer 25/01/2024 0 Comment(s)

Οι λεκέδες δεν είναι πλέον λόγος πανικού. Με λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων και τις σωστές τεχνικές, μπορείς εύκολα να διατηρήσεις τα ανδρικά ή γυναικεία ρούχα καθαρά και λαμπερά. Θυμήσου, η πρόληψη και η άμεση δράση πάνω στον λεκέ είναι το κλειδί!

 

Καθημερινά, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, αντιμετωπίζουμε την πρόκληση των λεκέδων στα ρούχα μας. Είτε πρόκειται για λεκέ από καφέ, λάδι, γρασίδι, ή ακόμα και αίμα, υπάρχουν αποτελεσματικές μέθοδοι για να απομακρύνουμε τους ενοχλητικούς λεκέδες.

 

Στο παρόν άρθρο, θα εξετάσουμε διάφορες τεχνικές και συμβουλές για την αφαίρεση δύσκολων λεκέδων από διάφορα είδη ρούχων

Η ομάδα του Hall of Brands σου παρέχει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να διατηρείς τα ρούχα σου καθαρά και φρέσκα.

 

Η μαγική λύση του απορρυπαντικού πιάτων

 

Αρχικά, ας δούμε γιατί το απορρυπαντικό πιάτων είναι τόσο αποτελεσματικό. Καθώς σχεδιάστηκε για να διαλύει το λίπος και τους λεκέδες στα πιάτα, αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο και για τους λεκέδες στα ρούχα. Το μυστικό είναι η ιδιότητά του να διασπά το λίπος χωρίς να βλάπτει τα υφάσματα.

 

Προσοχή στο ζεστό νερό!

 

Ένας κοινός μύθος που πρέπει να διαλύσουμε είναι η χρήση ζεστού νερού. Όταν πρόκειται για λεκέδες, το ζεστό νερό μπορεί να τους επιδεινώσει, καθώς βοηθά την ύλη του λεκέ να εδραιωθεί περισσότερο στο ύφασμα. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το είδος του λεκέ. Αντ' αυτού, προτίμησε χλιαρό ή κρύο νερό για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Βήμα προς βήμα αφαίρεση λεκέδων

 

  1. Μούλιασε το ρούχο σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό.
  2. Πρόσθεσε ένα μέτριο ποσό υγρού απορρυπαντικού πιάτων απευθείας πάνω στον λεκέ.
  3. Τρίψε απαλά το σημείο για να διασπάσεις τον λεκέ.
  4. Άφησέ το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε.

 

Γενικές Συμβουλές

 

  • Πριν αρχίσεις τη διαδικασία αφαίρεσης του λεκέ, είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις το είδος του λεκέ και το υλικό του ρούχου.
  • Αφαίρεσε το περίσσιο υλικό του λεκέ με ένα καθαρό πανί ή χαρτοπετσέτα, αποφεύγοντας το τρίψιμο που μπορεί να επιδεινώσει τον λεκέ.
  • Πάντα να δοκιμάζεις μια μικρή, αόρατη περιοχή του ρούχου πριν εφαρμόσεις οποιαδήποτε μέθοδο αφαίρεσης λεκέδων.
  • Απόφυγε το τρίψιμο του λεκέ, καθώς αυτό μπορεί να τον κάνει να εμβαθύνει περισσότερο στο ύφασμα.
  • Σε κάθε περίπτωση, μην παραλείπεις να διαβάζεις την ετικέτα που κάθε ρούχο έχει πάνω του, για να γνωρίζεις ακριβώς τι επιτρέπεται να κάνεις πάνω στο ρούχο για να το καθαρίσεις πιο αποτελεσματικά.

 

Λεκέδες σε λευκά ρούχα

 

  • Όταν ο λεκές δημιουργηθεί πάνω σε αγαπημένο σου λευκό ρούχο, τότε θα πρέπει να δράσεις αμέσως
  • Μπορείς να εφαρμόσεις κατευθείαν απορρυπαντικό πιάτων στον λεκέ και να τον τρίψεις με ένα ανοιχτόχρωμο ή, ακόμα καλύτερα, λευκό πανί.
  • Μούλιασε το ρούχο σε κρύο νερό για 15-20 λεπτά και μετά πλύνε όπως θα το έπλενες στη ρουτίνα σου.
  • Για πολύ επίμονους λεκέδες μπορείς να χρησιμοποιείς, όπως θα δούμε παρακάτω, μαγειρική σόδα, λευκό ξίδι και οξυζενέ.

 

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις κάθε λεκέ:

 

 

Αντιμετώπιση λεκέδων από καφέ

Λεκές από καφέ σε λευκό μπλουζάκι

 

Οι λεκέδες από καφέ είναι συνηθισμένοι αλλά μπορούν να αφαιρεθούν αποτελεσματικά.

 

Αμέσως μετά την εμφάνιση του λεκέ, εφαρμόστε κρύο νερό και στη συνέχεια τρίψτε απαλά με ένα μείγμα από νερό και ήπιο απορρυπαντικό.

Εάν ο λεκές είναι στεγνός, μπορείς να δοκιμάσεις ένα μείγμα από ξίδι και νερό.

 

Αντιμετωπίζοντας λεκέδες καφέ όταν είμαστε έξω

 

Έχεις λερωθεί από καφέ και δε βρίσκεσαι στο σπίτι; Μην ανησυχείς. Ένα μωρομάντηλο μπορεί να σε σώσει.

Απλά τρίψε ελαφρά τον λεκέ με το μωρομάντηλο για να αφαιρέσεις όσο περισσότερο καφέ γίνεται.

 

Η μαγική λύση της μπύρας

 

Είσαι στο σπίτι; Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσετε μπύρα! Ακούγεται παράξενο, αλλά λειτουργεί. Τρίψε απαλά τον λεκέ με λίγη μπύρα και στη συνέχεια πλύνε το ρούχο όπως συνήθως.

 

Λεκέδες καφέ σε λευκά ρούχα

 

Όταν πρόκειται για λευκά ρούχα, η ταχύτητα και η άμεση αντίδραση είναι το κλειδί.

Εφάρμοσε υγρό πιάτων απευθείας στο λεκέ και τρίψε με ανοιχτόχρωμο πανί. Στη συνέχεια, μούλιασε το ρούχο σε κρύο νερό για 10-15 λεπτά πριν το πλύνεις.

 

Η Εναλλακτική της μαγειρικής σόδας

 

Αν ο λεκές επιμένει, χρησιμοποίησε μαγειρική σόδα. Τρίψε το σημείο με βρεγμένο πανί, έχοντας απλώσει μαγειρική σόδα στην περιοχή του λεκέ.

 

Οξυζενέ και λευκό ξίδι: Δύο επιπλέον συμμάχοι

 

Για ακόμη πιο δύσκολους λεκέδες, το λευκό ξίδι και το οξυζενέ είναι εξαιρετικά. Αλλά προσοχή, απόφυγε τη χρήση χλωρίου στα λευκά ρούχα. Ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος, το χλώριο μπορεί να κάνει τα λευκά να κιτρινίσουν.

 

Λεκέδες από κόκκινη σάλτσα

Λεκές από κόκκινη σάλτσα τρώγοντας μακαρόνια

 

 

Πρώτο βήμα:

 

Αφαίρεσε όσο περισσότερα υπολείμματα της σάλτσας γίνεται.

Χρησιμοποίησε ένα κουτάλι ή την άκρη ενός μαχαιριού για να αφαιρέσεις την σάλτσα χωρίς να την τρίψεις περαιτέρω στο ύφασμα.

 

Ξέπλυνε το ρούχο ανάποδα

 

Γύρισε το ρούχο ανάποδα και ξέπλυνε το σημείο με άφθονο νερό. Αυτό βοηθάει να απομακρυνθεί ο λεκές από τις ίνες του υφάσματος.

 

Μούλιασμα σε λεκάνη με νερό και απορρυπαντικό

 

Μετά το ξέπλυμα, μούλιασε το ρούχο σε μια λεκάνη με νερό και απορρυπαντικό. Άφησέ το εκεί για λίγη ώρα πριν το πλύνεις στο πλυντήριο.

 

Πλύσιμο στο πλυντήριο

 

Στη συνέχεια, πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο όπως συνηθίζεις. Με αυτή τη διαδικασία, ο λεκές από την κόκκινη σάλτσα θα εξαφανιστεί.

 

Extra Tip

 

Αν διαπιστώσεις ότι ο λεκές είναι ακόμη εκεί μετά το πλύσιμο, μην τοποθετήσεις το ρούχο στον ήλιο ή στο στεγνωτήριο. Η θερμότητα μπορεί να "κλειδώσει" τον λεκέ στο ύφασμα. Αντ' αυτού, επανάλαβε τη διαδικασία πριν το ξαναβάλεις στο πλυντήριο.

 

Λεκέδες από λάδι

Λεκές από λάδι από το τηγάνι

 

Ένας πολύ συνηθισμένος και δύσκολος εχθρός των ρούχων μας είναι ο λεκές από λάδι.

 

Ειδικά όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου φόρεμα ή εκείνο το πουκάμισο που λατρεύεις να φοράς στις βόλτες σου, η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη. Αλλά μην ανησυχείς, υπάρχει λύση!

 

Εάν ο λεκές είναι φρέσκος, άπλωσε άμεσα μικρή ποσότητα υγρού πιάτων στο σημείο του λεκέ. Το υγρό πιάτων είναι ιδανικό για τη διάλυση του λαδιού. Άφησέ το να δράσει για λίγα λεπτά πριν το πλύνεις στο πλυντήριο.

 

Στεγνοί λεκέδες λαδιού

 

Αν ο λεκές έχει στεγνώσει, η διαδικασία αλλάζει λίγο.

Άπλωσε σόδα στο σημείο του λεκέ. Η μαγειρική σόδα απορροφά το λάδι και βοηθά στην απομάκρυνσή του από το ύφασμα. Αφήσέ τη να δράσει για λίγη ώρα.

 

Μετά από λίγη ώρα, ξέπλυνε το ρούχο με καυτό νερό. Το καυτό νερό θα βοηθήσει να διαλυθεί το λάδι που έχει απορροφηθεί από τη σόδα.

 

Τελικό πλύσιμο στο πλυντήριο

 

Τέλος, πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο όπως συνηθίζεις. Με αυτές τις μεθόδους, ο λεκές από λάδι θα γίνει παρελθόν και το αγαπημένο σου ρούχο θα είναι σαν καινούριο.

 

Συμβουλή

 

Θυμήσου ότι οι λεκέδες από λάδι απαιτούν άμεση ενέργεια. Όσο πιο γρήγορα αντιδράσεις, τόσο πιο εύκολη θα είναι η αφαίρεσή τους. Μην αφήνεις τους λεκέδες να στεγνώνουν για πολύ χρόνο για να αποφύγεις μόνιμη βλάβη στα ρούχα σου.

 

Λεκέδες από κόκκινο κρασί

Λεκές από κόκκινο κρασί σε ανοιχτόχρωμο πουκάμισο γυναικείο

 

 

Είσαι έξω σε ένα υπέροχο ραντεβού ή τρως στο σπίτι με φίλους και συνοδεύεις το φαγητό σου με ένα καλό κόκκινο κρασί. Δυστυχώς όμως απρόοπτα συμβαίνουν και το κρασί μπορεί να λεκιάσει την αγαπημένη σου κοντομάνικη μπλούζα ή το παντελόνι σου. 

 

Οι λεκέδες από κρασί είναι γνωστοί για την επιμονή τους και την ικανότητα να αφήνουν μόνιμες στάμπες αν δεν αντιμετωπιστούν αμέσως. Αλλά μην ανησυχείς, υπάρχει λύση!

 

Λευκό ξίδι και σόδα

 

Αμέσως μόλις παρατηρήσεις τον λεκέ από κρασί, εφάρμοσε λευκό ξίδι στην περιοχή που λερώθηκε.

Το λευκό ξίδι βοηθά στο να "ξεθωριάσει" τον λεκέ και να απαλύνει το χρώμα του.

Μετά το λευκό ξίδι, άπλωσε μαγειρική σόδα πάνω στον λεκέ. Η σόδα δρα ως απορροφητικό και βοηθάει να απομακρυνθεί περαιτέρω το χρώμα του κρασιού από το ύφασμα.

 

Άφησε τον συνδυασμό του λευκού ξιδιού και της σόδας να δράσουν για λίγα λεπτά. Η αντίδραση των δύο συστατικών θα βοηθήσει στη διάλυση του λεκέ.

 

Τέλος, πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο ως συνήθως. Είναι πιθανό ότι ο λεκές θα έχει αφαιρεθεί εντελώς μετά την εφαρμογή αυτής της διαδικασίας.

 

Λεκέδες σοκολάτας

Λεκές από παγωτό σε λευκή μπλούζα

 

 

Πολύ συνηθισμένος λεκές για παιδιά αλλά και για μεγάλους, αφού όλοι λατρεύουμε τη σοκολάτα! Ας δούμε πώς αφαιρείται ο λεκές από τη σοκολάτα σε 4 βήματα:

  1. Αρχικά, προσπάθησε να αφαιρέσεις όση περισσότερη σοκολάτα γίνεται. Χρησιμοποίησε μια μικρή σπάτουλα ή την άκρη ενός μαχαιριού για να αφαιρέσεις τη σοκολάτα από το ύφασμα χωρίς να την τρίβεις παραπάνω.
  2. Βρέξε το ρούχο και εφάρμοσε απορρυπαντικό. Ανακάτεψε λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων με χλιαρό νερό και εφάρμοσε το μείγμα στον λεκέ. 
  3. Χρησιμοποίησε μια παλιά οδοντόβουρτσα για να τρίψεις απαλά τον λεκέ. Η οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για αυτή τη δουλειά καθώς οι μαλακές της τρίχες μπορούν να φτάσουν στις ίνες του υφάσματος χωρίς να το βλάψουν.
  4. Μετά το τρίψιμο, πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο όπως συνήθως. Συνιστάται η χρήση κρύου νερού στο πλύσιμο για να αποφευχθεί η στερέωση του λεκέ στο ύφασμα.

 

Λεκέδες από μελάνι

Λεκές από μαύρο μελάνι σε λευκό πουκάμισο

 

 

Αν λερωθείς με μελάνι στο γραφείο, στο σπίτι ή οπουδήποτε, μην απελπιστείς! Δες παρακάτω πώς αφαιρείται το μελάνι από τα ρούχα:

 

Βήμα 1: Μούλιασμα σε χλιαρό γάλα

 

Βάλε το ρούχο σε μια λεκάνη με χλιαρό γάλα. Το γάλα έχει την ιδιότητα να απορροφά το μελάνι από το ύφασμα. Άφησέ το να μουλιάσει για λίγη ώρα, προτιμώντας να μην το αφήσεις πάνω από μία ώρα.

 

Βήμα 2: Ξέπλυμα του ρούχου

 

Μετά το μούλιασμα, ξέπλυνε καλά το ρούχο με νερό για να αφαιρέσεις όλα τα υπολείμματα του γάλακτος.

 

Προσοχή! Μην τρίβεις το σημείο

 

Είναι πολύ σημαντικό να μην τρίψεις το σημείο του λεκέ. Η τριβή μπορεί να επιδεινώσει τον λεκέ, εξαπλώνοντας το μελάνι σε μεγαλύτερη περιοχή του υφάσματος.

 

Βήμα 3: Πλύσιμο στο πλυντήριο

 

Τέλος, πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο χρησιμοποιώντας το κανονικό πρόγραμμα πλυσίματος. Επίλεξε κρύο ή χλιαρό νερό για το πλύσιμο.

 

Λεκέδες από κραγιόν

Λεκές από κραγιόν σε λευκή μπλούζα

 

Αφαίρεση λεκέ με προϊόν ντεμακιγιάζ

 

Ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για την αφαίρεση του κραγιόν από τα ρούχα είναι η χρήση προϊόντος ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείται για το πρόσωπο.

Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ έχουν την ικανότητα να διαλύουν τα συστατικά του κραγιόν, κάνοντας τα ιδανικά για την αφαίρεση λεκέδων από τα υφάσματα.

 

  1. Εφάρμοσε λίγο προϊόν ντεμακιγιάζ στον λεκέ.
  2. Τρίψε απαλά την περιοχή.
  3. Πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο αμέσως μετά.


Χρήση υγρού απορρυπαντικού πιάτων

 

Άλλη μία επιλογή είναι το απορρυπαντικό πιάτων, το οποίο είναι εξίσου αποτελεσματικό στην αφαίρεση λιπαρών λεκέδων, όπως το κραγιόν.

 

  1. Εφάρμοσε μικρή ποσότητα απορρυπαντικού πιάτων στον λεκέ.
  2. Άφησέ το να δράσει για περίπου ένα τέταρτο.
  3. Αφαίρεσε τον λεκέ τρίβοντάς τον απαλά.


Χρήση Λακ για τα Μαλλιά

 

Ένας άλλος ενδιαφέρων τρόπος είναι η χρήση λακ για τα μαλλιά.

 

  1. Ψέκασε τον λεκέ από κραγιόν με λακ.
  2. Άφησε το σπρέι να στεγνώσει καλά.
  3. Πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο.

 

Λεκές από αίμα

 

 

Οι λεκέδες από αίμα είναι πράγματι μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις στον καθαρισμό των ρούχων. Ας δούμε πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

 

Βήμα 1: Χρήση κρύου νερού

 

Γύρισε το ρούχο ανάποδα και ρίξε κρύο νερό απευθείας στο λεκέ. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς πάντα κρύο νερό, καθώς το ζεστό ή χλιαρό νερό μπορεί να επιδεινώσει τον λεκέ.

 

Βήμα 2: Εφαρμογή πάστας από αλάτι και νερό

 

Φτιάξε μια πάστα από αλάτι και νερό και εφάρμοσέ την απευθείας στον λεκέ.

 

Το αλάτι βοηθά στην απορρόφηση του αίματος από το ύφασμα. Άφησε την πάστα να δράσει για λίγα λεπτά πριν να την αφαιρέσεις.

 

Ξεραμένοι λεκέδες από αίμα

 

Αν ο λεκές από αίμα έχει ξεραθεί, χρησιμοποίησε οδοντόκρεμα ή πράσινο σαπούνι ανακατεμένο με λίγο νερό. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν στη διάλυση του ξεραμένου αίματος.

 

Τέλος, μετά την εφαρμογή της πάστας αλατιού ή της οδοντόκρεμας/πράσινου σαπουνιού, πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο όπως συνήθως.

 

Λεκέδες από ιδρώτα

Λεκές από ιδρώτα στη μασχάλη λευκής μπλούζας

 

 

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να δημιουργούνται λεκέδες στις μασχάλες των αγαπημένων μας λευκών t-shirts και όχι μόνο, είτε πρόκειται για γυναικεία μπλουζάκια είτε για αντρικά ή ακόμα και για πουκάμισα. 

 

  • Βρέξε αρκετά το σημείο που βρίσκεται ο λεκές από ιδρώτα και ρίξε απορρυπαντικό στο σημείο.
  • Άφησέ το να μουλιάσει για πολλές ώρες με το απορρυπαντικό.
  • Ξέβγαλε καλά και πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο, όπως συνηθίζεις.
  • Αν δε φύγει ο λεκές, δοκίμασε να τρίψεις πάνω του λευκό ξίδι και μετά να επαναλάβεις τη διαδικασία.

 

Πώς να βγάλεις την τσίχλα από τα ρούχα

Χέρι που αφαιρεί τσίχλα από ένα τζιν παντελόνι

 

 

Η τσίχλα που κολλάει στα ρούχα μπορεί να είναι μια ενοχλητική κατάσταση, αλλά μην ανησυχείς, υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να την αφαιρέσεις.

 

Αφαίρεση τσίχλας με υψηλή θερμοκρασία ή πάγο

 

  • Θερμότητα: Χρησιμοποίησε ένα σίδερο ή πιστολάκι για τα μαλλιά για να ζεστάνεις την τσίχλα. Η θερμότητα θα κάνει την τσίχλα πιο εύπλαστη και εύκολη στην αφαίρεση.
  • Πάγος: Αντίθετα, μπορείς να τοποθετήσετε το ρούχο στην κατάψυξη ή να χρησιμοποιήσεις πάγο πάνω στην τσίχλα. Η ψύξη θα σκληρύνει την τσίχλα και θα κάνει πιο εύκολο το να αφαιρεθεί.

 

Ξύσιμο και αφαίρεση της τσίχλας

 

Αφού εφαρμόσεις θερμότητα ή ψύξη, χρησιμοποίησε μια σπάτουλα ή ένα μαχαίρι χωρίς λεπίδα για να ξύσεις και να απομακρύνεις την τσίχλα από το ύφασμα.

 

Εφαρμογή απορρυπαντικού και πλύσιμο του ρούχου

 

Τέλος, εφάρμοσε απορρυπαντικό απευθείας πάνω στο λεκέ που δημιούργησε η τσίχλα και πλύνε το ρούχο όπως συνήθως.

 

Πώς να βγάλεις το κερί από τα ρούχα

Ξύσιμο κεριού πάνω σε ύφασμα

 

Μπορεί να συμβεί το Πάσχα στην Ανάσταση ή ακόμα και στο σπίτι. Δεν είναι σπάνιο να λερωνόμαστε με κερί στα ρούχα μας ή τα παπούτσια μας.

Σημασία έχει ότι υπάρχει λύση να σώσουμε το αγαπημένο μας φόρεμα, πουκάμισο, παντελόνι ή κοντομάνικο μπλουζάκι από το κερί:

 

  • Αρχικά άσε το κερί να στεγνώσει πάνω στο ρούχο.
  • Αφού στεγνώσει, βάλε πάγο στο ύφασμα στο σημείο του λεκέ και όταν παγώσει το κερί ξύσε το σημείο απαλά με ένα μαχαίρι επάλειψης ή έναν σκληρό χάρακα. Έτσι αφαιρείς το κερί.
  • Στη συνέχεια, για να αφαιρέσεις και τον λεκέ από το κερί, σκέπασε το σημείο του λεκέ με χαρτί κουζίνας και σιδέρωσε εκείνο το σημείο.

 

Λεκέδες που ανακαλύπτουμε μετά την πλύση

 

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση: Ανακαλύπτουμε έναν λεκέ στο αγαπημένο μας ρούχο μόλις το βγάλαμε από το πλυντήριο.

Πως συνέβη αυτό; Και το σημαντικότερο, πώς θα απαλλαγείς από αυτόν τον επίμονο εχθρό της καθαριότητας; 

 

Αντιμετώπισε τον λεκέ αμέσως

 

Το κλειδί και εδώ είναι η άμεση αντίδραση. Αν αντιληφθείς τον λεκέ αφού έχει πλυθεί το ρούχο στο πλυντήριο, έχεις ακόμη πιθανότητες να τον απομακρύνεις επιτυχώς.

  • Εφάρμοσε αμέσως στο βρεγμένο και φρεσκοπλυμένο ρούχο λίγο υγρό πιάτων ή απορρυπαντικό για ρούχα και τρίψε απαλά το σημείο.
  • Έπειτα επανάλαβε την πλύση και κατά πάσα πιθανότητα ο λεκές θα εξαφανιστεί. Αν χρειαστεί, επανάλαβε κι άλλη φορά. 
  • Συχνά, η επιμονή είναι αυτή που κερδίζει στη μάχη ενάντια στους λεκέδες.

 

Δεν έχει σημασία αν το στυλ σου είναι αθλητικό ή casual, αλλά το πόσο προσέχεις τα ούτως ή άλλως πολύ ποιοτικά ρούχα των διασημότερων brands που θα βρεις εδώ! 

 

Με αυτά τα tips για τους λεκέδες, μπορείς να έχεις πλέον τη σιγουριά ότι τα αγαπημένα σου ρούχα που θα πάρεις από το hallofbrands.gr θα είναι για πάντα καθαρά και φρέσκα!

 

 

Διάβασε ακόμα στο Blog του Hall of Brands:

 

 

 

Μη χάνεις τις προσφορές, τις εκπτώσεις μας, τα άρθρα μας και καμία άλλη ενημέρωση!
Γίνε Hall of Brands VIP μέλος και θα τα έχεις όλα στο e-mail σου!


 button for newsletter subscription