Amila Γυαλιά Κολύμβησης Αmila S05Yaf Μαύροπράσινο Φιμέ (47152)
Το γυαλάκι κολύμβησης πισίνας S05YAF από την AMILA είναι ένα μονοκόμματο γυαλί κατασκευασμένο από σιλικόνη (LSR). Το υλικό στο λουράκι είναι επίσης σιλικόνη για πολύ καλή προσαρμογή και άνεση. Διαθέτει φιμέ αντιθαμβωτικούς φακούς και 3 επιλογές γέφυρα μύτης (S, M, L) για καλύτερη εφαρμογή. Η προσαρμογή στο κεφάλι γίνεται πολύ απλά, αρχικά απελευθερώνοντας το λουράκι πατώντας τα ειδικά κουμπιά δίπλα από τα μάτια, ενώ στην συνέχεια τραβώντας τα λουριά μέχρις ότου αισθανθείτε ότι το γυαλί έχει εφαρμόσει σωστά και δεν επιτρέπει εισροή νερού.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Κολύμβηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Γυαλάκια Κολύμβησης
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Γυαλιά Κολύμβησης
Χρώμα Μαύρο - Λαχανί
No size chart available yet!

Amila Γυαλιά Κολύμβησης Αmila S05Yaf Μαύροπράσινο Φιμέ (47152)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 47152
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 6,80€
  • 6,46€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Κολύμβηση, Γυαλάκια Κολύμβησης, Από 1 έως 10%, Μαύρο - Λαχανί, Αξεσουάρ, Γυαλιά Κολύμβησης, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.