Amila Amila Foot Massage Roller Pro (96817)

Το Foot Massage Roller Pro από την AMILA  είναι το ιδανικό για αξεσουάρ για όλους, καθώς προσφέρει τη χαλάρωση που χρειάζεται το σώμα μετά από μια κουραστική μέρα. Κατάλληλο για massage στο πέλμα αλλά και στο αντιβράχιο.

Γιατί να Αγοράσω Foot Massager Roller;

Το Foot Roller είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να ξεκουράσετε τα πέλματά σας και να ανακουφίσετε, ή ακόμα και να αποτρέψετε, την ένταση και τους πόνους. Στα πέλματα καταλήγουν πάνω από 8.000 νευρικές απολήξεις από όλο το σώμα. Έτσι, τo massage στο πέλμα θα σας προσφέρει την ξεκούραση που χρειάζεστε καθημερινώς. Το μυϊκό τέντωμα που προκύπτει από την κύλιση ενός αντικειμένου εμπρός-πίσω με το πέλμα, βοηθά στην απαλή διάταση και ενεργοποίηση των μυών. Έτσι, κάποια από τα οφέλη της χρήσης Foot Massage Roller είναι

  • Μείωση της έντασης
  • Ανακούφιση από τον πόνο
  • Μείωση του κινδύνου τραυματισμών
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας
  • Μείωση της αρτηριακής πίεσης

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Foot Massage Roller επιτραπέζια, για να κάνετε massage και στο αντιβράχιο, ανακουφίζοντας τα χέρια σας από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Γιατί να αγοράσω το AMILA Foot Massage Roller Pro;

Το AMILA Foot Massage Roller Pro  έχει σχεδιαστεί με υψηλής ποιότητας υλικά αλλά και ειδικούς τροχούς, κατάλληλους σε όλες τις επιφάνειες. Το κεντρικό μέρος κατασκευάζεται από EVA, ενώ οι τροχοί από κάποιο είδος λάστιχου. Οι τροχοί είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του συγκεκριμένου προϊόντος καθώς δέχονται μεγάλη πίεση, ενώ πρέπει να προσφέρουν υψηλή πρόσφυση για να μπορεί το Roller  να περιστρέφεται σωστά, εκτελώντας την μάλαξη στο πέλμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό
Υποκατηγορία Κύλινδρος Μασάζ
Χρώμα Πορτοκαλί - Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Amila Foot Massage Roller Pro (96817)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 96817
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 10,10€
  • 9,60€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: , Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Από 1 έως 10%, Πορτοκαλί - Μαύρο, Αξεσουάρ, Κύλινδρος Μασάζ, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.