Nike Air Max Genome Gs (CZ4652 105)

Nike Air Max Genome Gs Αθλητικά Παπούτσια Λευκά


Το νέο Nike Air Max Genome DNA είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ανθεκτικό και άνετο παπούτσι, το οποίο επιτρέπει απόλυτα την φυσική κίνηση και βοηθά στην καλύτερη στήριξη του ποδιού χάρη στην τεχνολογία και τα υλικά που διαθέτει. Ο σχεδιασμός του το καθιστά ως την καλύτερη επιλογή για την άθληση, το περπάτημα, την γυμναστική και για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που απαιτεί την κατάλληλη σπορ εμφάνιση.

Αυτά τα παιδικά sneakers Air Max Genome της εταιρείας Nike αποτελούν την πιο κλασική επιλογή για καθημερινή χρήση, χωρίς να κουράζουν τα πόδια των παιδιών. Είναι ένα διαχρονικό σχέδιο αθλητικών παπουτσιών, το οποίο κατάλληλο για κάθε ηλικία, ενώ παράλληλα συνδυάζεται και με πάρα πολλές στυλ.

Είναι χαμηλά κάτι που σημαίνει ότι η κίνηση του ποδιού είναι φυσική και ανεμπόδιστη λόγω του ότι δεν καλύπτουν τον αστράγαλο. 

Φόρεσε τα Nike Air Max Genome Gs Sneakers για να αποκτήσεις άνεση στην καθημερινότητά σου!


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Χρώμα: Λευκό, Γκρι, Μπορντό
  • Unisex
  • Χαμηλά
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Casual - Αθλητική Μόδα
Γένος Unisex
Ειδικά χαρακτηριστικά Sustainability
Είδος Παπούτσια
Εύρος έκπτωσης Από 20% έως 30%
Κατηγορία Sneakers
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Χαμηλά Παπούτσια
Χρώμα Λευκό - Γκρι ανοιχτό - Μπορντό

Nike Air Max Genome Gs (CZ4652 105)

  • Κωδικός Προϊόντος: CZ4652 105
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 139,90€
  • 111,92€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Nike Air Max Genome Nn Gs Sneaker (CZ4652 104)

Nike Air Max Genome Gs (CZ4652 001)

Nike Air Max Genome Gs (CZ4652 003)

Nike Air Max Genome Gs (CZ4652 103)

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Casual - Αθλητική Μόδα, Sneakers, Από 20% έως 30%, Λευκό - Γκρι ανοιχτό - Μπορντό, Παπούτσια, Χαμηλά Παπούτσια, Sustainability, Nike

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.