Not Translated
Not Translated

1o ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΝ 1ο ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ HALLOFBRANDS.GR

Αρθρογράφος Hall Of Famer 26/04/2019 0 Comment(s)

Είμαστε περήφανοι που το 2017, μετά από έναν χρόνο λειτουργίας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατέκτησε το 1ο Βραβείο στα e-volution awards 2017!

Από τότε συνεχίζουμε προσφέροντας τα καλύτερα αθλητικά και fashion προϊόντα.

 

Το όραμα του Hall of Brands

 

Το όραμά μας από την πρώτη μέρα που τέθηκε σε λειτουργία το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ήταν να παρέχουμε τα καλύτερα αθλητικά είδη online.

 

Η δημιουργία ενός e-shop που να περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που χρειάζονται άνδρες, γυναίκες και παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τον στίβο και γενικότερα τον αθλητισμό ήταν το πρώτο μέλημά μας.

 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε ότι εσείς προτιμάτε και αγκαλιάζετε τα προϊόντα μας, ντύνεστε και εξοπλίζεστε από το hallofbrands.gr.

 

best greek eshop logo

 

Τι θα βρείτε στο hallofbrands.gr

Στο Hall of Brands βρίσκει κανείς αθλητικά είδη από τα γνωστότερα brands παγκοσμίως, όπως Jordan, Nike, Adidas, Under Armour, Asics και πολλά άλλα.

 

Ακόμη, στο site μας θα βρείτε premium fashion brands από διάσημους οίκους μόδας, όπως DKNY, Moschino, Tommy Hilfiger, Versace, Calvin Klein και πολλά άλλα brands.

 

Οι Προσφορές μας

Στο hallofbrands.gr θέλουμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα αυθεντικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές! Γι' αυτόν τον λόγο δίνουμε μεγάλη σημασία στις Προσφορές μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να αγοράζετε σε μεγάλες εκπτώσεις είδη από τα καλύτερα brands. 

 

Βρείτε εδώ όλες τις προσφορές σε ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

 

Βρείτε εδώ όλες τις προσφορές σε γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

 

Βρείτε εδώ όλες τις προσφορές σε παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

 

people posing with ecommerce prizes

Το βραβείο μας είναι ο κόσμος μας. Εσείς!

Για εμάς, την ομάδα του hallofbrands.gr, δεν υπάρχει καλύτερο βραβείο από τη δική σας προτίμηση. Ο στόχος μας είναι να βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτό που ψάχνετε και να απολαμβάνετε τις online αγορές σας, διαλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει, αγοράζοντας στην καλύτερη τιμή και παραλαμβάνοντας γρήγορα την παραγγελία σας.

 

Έτσι λοιπόν, η κάθε φορά που μπαίνετε στο hallofbrands.gr, για εμάς αποτελεί μία πρόκληση να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά και το πραγματικό βραβείο για εμάς.

 

Η επιθυμία μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ιστορία και την εταιρεία μας.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για τα φυσικά καταστήματά μας

 

 

Μη χάνεις τις προσφορές, τις εκπτώσεις μας, τα άρθρα μας και καμία άλλη ενημέρωση!
Γίνε Hall of Brands VIP μέλος και θα τα έχεις όλα στο e-mail σου!


 button for newsletter subscription

 

 

 

Ετικέτες: blog prize