Amila Μπουκάλι Νερού Pet Milton Apollo 1000Ml (41972)

Το αθλητικό μπουκάλι APOLLO 1000ml είναι το ιδανικό μπουκάλι για όσους αθλούνται. Η χρήση με το ένα χέρι είναι σχετικά εύκολη, ενώ το καπάκι προστατεύει το στόμιο από σκόνες και βρωμιά, προσφέροντας ταυτόχρονα μηδενικές διαρροές!

Leakproof 100% - Κατάλληλο για Κρύα Ροφήματα

Το αθλητικό μπουκάλι της MILTON Apollo 1000ml διαθέτει καπάκι προστασίας για το στόμιο, ενώ προσφέρει μηδενικές διαρροές νερού. Έτσι μπορείτε να το έχετε ακόμα και στην τσάντα σας χωρίς να ανησυχείτε αν θα «τρέξει». Μπορεί να γίνει χρήση με το 1 χέρι, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υψηλή και θα αντέξει ακόμα και με έντονη καθημερινή χρήση. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι BPA FREE και είναι κατάλληλο για κρύα ροφήματα. Το άνοιγμα στο επάνω μέρος είναι αρκετά μεγάλο για να μπορείτε το πλένετε και να το γεμίζετε εύκολα. Τέλος, η διαφάνεια στα τοιχώματά του θα σας βοηθήσει να βλέπετε την στάθμη ανά πάσα στιγμή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Θερμός | Παγούρια | Κούπες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Παγούρι
Χρώμα Διάφανο (clear) - Ασημί
No size chart available yet!

Amila Μπουκάλι Νερού Pet Milton Apollo 1000Ml (41972)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 41972
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 2,30€
  • 2,19€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Θερμός | Παγούρια | Κούπες, Από 1 έως 10%, Διάφανο (clear) - Ασημί, Αξεσουάρ, Παγούρι, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.