Amila Μπουκάλι Νερού Tritan Milton Rave 750Ml (41971)

Το αθλητικό μπουκάλι Rave 750ml είναι το ιδανικό μπουκάλι για όσους αθλούνται. Η κατασκευή του είναι από το κορυφαίο Αμερικάνικο υλικό Tritan, το οποίος προσφέρει κορυφαία ποιότητα αντοχής, διαύγεια που διατηρείται, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα!

Leakproof 100% - Tritan™ Made

Το αθλητικό μπουκάλι της MILTON Rave 750ml διαθέτει βιδωτό καπάκι προστασίας για το στόμιο, ενώ προσφέρει μηδενικές διαρροές νερού. Έτσι μπορείτε να το έχετε ακόμα και στην τσάντα σας χωρίς να ανησυχείτε αν θα «τρέξει». Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, καθώς είναι κατασκευασμένο με το κορυφαίο υλικό Tritan™ το οποίο θα αντέξει ακόμα και με έντονη καθημερινή χρήση. Το Rave 750ml είναι κατάλληλο να δεχθεί τόσο κρύα όσο και ζεστά ροφήματα. Το άνοιγμα στο καπάκι του είναι αρκετά μεγάλο έτσι ώστε να μπορείτε να το πλένετε και να το γεμίζετε εύκολα. Τέλος, η διαφάνεια στα τοιχώματά του θα σας βοηθήσει να βλέπετε την στάθμη ανά πάσα στιγμή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Θερμός | Παγούρια | Κούπες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Παγούρι
Χρώμα Διάφανο (clear) - Κόκκινο
No size chart available yet!

Amila Μπουκάλι Νερού Tritan Milton Rave 750Ml (41971)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 41971
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 3,70€
  • 3,52€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Θερμός | Παγούρια | Κούπες, Από 1 έως 10%, Διάφανο (clear) - Κόκκινο, Αξεσουάρ, Παγούρι, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.