Amila Ζώνη ’Ρσης Βαρών Με Κλιπ Amila Power Lifting L (94917)
Η ζώνη AMILA Power Lifting είναι σχεδιασμένη για αυτούς που φτάνουν στα άκρα σε κάθε προπόνηση. Με σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης για να χαλαρώνετε και να σφίγγετε την ζώνη με μια κίνηση, χωρίς να απαιτείται η πλήρης αφαίρεση της

Quick Release Clip:
Προσαρμόστε την ζώνη AMILA Power Lifting, την πρώτη φορά βιδώνοντας την βάση από το Quick Release Clip στις θέσεις που ταιριάζουν σε εσάς, γλυτώνοντας χρόνο σε κάθε προπόνηση. Με το Quick Release Clip, μπορείτε να σφίγγετε και να χαλαρώνετε σε κάθε σετ εύκολα και γρήγορα, απλά γυρνώντας το κούμπωμα, χωρίς να χρειάζεται να ξεκουμπώνετε και να αφαιρείτε την ζώνη σας. 

Ισχυρή και σταθερή στήριξη:
Κατασκευασμένη από δέρμα Suede, με πλάτος 10 εκατοστά θα παρέχει την κατάλληλη και απαιτούμενη στήριξη στην μέση σας σε κάθε «Lift»

Ποιότητα κατασκευής:
Κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα με εξαιρετική ραφή και ενισχυμένη σε βασικά σημεία πίεσης. Μέγιστη στήριξη που δεν θα μαλακώσει και δεν θα διπλώσει εύκολα όπως κάνουν οι συνηθισμένες ζώνες.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Ζώνες
Υλικό Δέρμα
Υποκατηγορία Ζώνη Αρσης Βαρών
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Ζώνη ’Ρσης Βαρών Με Κλιπ Amila Power Lifting L (94917)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 94917
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 39,90€
  • 37,91€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Δέρμα, Unisex, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Ζώνες, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Ζώνη Αρσης Βαρών, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.