Real-Motion Bάση Fitball (362 50472)
Η κλασική βάση μπάλας με την στρογγυλή εσοχή στην μέση.   Έτσι η μπάλα αποθηκεύεται και δεν γλιστρά.   Διαστάσεις: Διάμετρος 45εκ. Περιφέρεια 150εκ.   The classic with the round recess in the middle: so the ball always has contact with the ground and does not slip away.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Βάσεις Οργάνων | Ορθοστάτες Μπαρών
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Βάση Διαφόρων Οργάνων Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Real-Motion Bάση Fitball (362 50472)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 362 50472
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 49,36€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Βάσεις Οργάνων | Ορθοστάτες Μπαρών, Χωρίς έκπτωση, Μαύρο, Αξεσουάρ, Βάση Διαφόρων Οργάνων Γυμναστικής, Real-Motion

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.