Escape Camping Φακός Φανάρι Escape Camping Light R 1000Lms (11464)

Το φανάρι της Escape LED Camping Light R 1000lms θα φωτίσει τις βραδιές σας στο camping ή στο σπίτι κατά την διάρκεια διακοπής χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την υψηλή φωτεινότητα του και τις διάφορες λειτουργίες του, θα αποδειχτεί απαραίτητο αξεσουάρ για όλους.

Φωτίστε τον Κόσμος Γύρω Σας

Το φανάρι LED Camping Light R διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 1000lms, η οποία είναι αρκετή για να φωτίσετε μια μεγάλη επιφάνεια. Η απόσταση που διαχέει το φως φτάνει μέχρι τα 25m. Αλλάξτε την επιλογή φωτισμού ανάμεσα στις 4 λειτουργίες, θερμός φωτισμός, ψυχρός φωτισμός, μίξη (ζεστού/ψυχρού) ή Flash, όπως επίσης ρυθμίστε και την ένταση του φωτός (dim). Το φανάρι διαθέτει 46 Led, 42 ψυχρά και 4 ζεστά.

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή

Τα υλικά κατασκευής που έχουν χρησιμοποιηθεί για τον φακό έχουν επιλεχθεί για να προσφέρουν αντοχή τους στο camping. Το πλαστικό είναι από ABS, ένα ιδιαίτερης αντοχής υλικό και TPR για τις αντιολισθητικές του ιδιότητες. Το φανάρι Escape Led Camping Light R έχει πιστοποίηση IP44. Αυτό σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από αντικείμενα στερεά μεγαλύτερα του 1mm (χιλιοστού) ενώ έχει αντοχές στην πτώση νερού (προσοχή! Δεν είναι αδιάβροχος).

Λειτουργικότητα

Κρεμάστε το φανάρι από τον γάντζο στην σκηνή σας, ή μεταφέρετε τον κρατώντας τον από την άνετη χειρολαβή 180 ο που διαθέτει.

Ενσωματωμένη Μπαταρία

Το φανάρι Escape Led Camping Light R διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία Li-ion 4000mAh η οποία φορτίζεται μέσω USB Type C βύσματος. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία του φακού ως power band συνδέοντας USB type A με την συσκευή που θέλετε να φορτίσετε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Παραλία - Camping
Γένος Είδη Camping - Παραλίας
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Διάφορα Είδη Camping
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Είδος Φωτισμού
Χρώμα Πορτοκαλί - Μαύρο
No size chart available yet!

Escape Camping Φακός Φανάρι Escape Camping Light R 1000Lms (11464)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 11464
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 28,90€
  • 27,46€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Camping - Παραλίας, Παραλία - Camping, Διάφορα Είδη Camping, Από 1 έως 10%, Πορτοκαλί - Μαύρο, Αξεσουάρ, Είδος Φωτισμού, Escape Camping

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.