Escape Camping Ισοθερμική Τσάντα - Ψυγείο Escape 26L (13488)

Η ισοθερμική τσάντα Escape 26L θα διατηρήσει την θερμοκρασία των τροφίμων σας κατά την καθημερινή σας μεταφορά. Κατασκευασμένη από αδιάβροχο εξωτερικά υλικό και επένδυση αλουμινίου εσωτερικά

Μεγάλη Χωρητικότητα

Μεταφέρετε φαγητό στην παραλία όπως φρούτα, αναψυκτικά, φαγητό χωρίς τον φόβο να αλλοιωθούν λόγω εξωτερικής θερμοκρασίας. Η Ισοθερμική τσάντα 26L χωρέσει ότι χρειάζεστε για να περάσετε μια μέρα στην παραλία. Μπροστά θα βρείτε ένα μικρό τσεπάκι για να αποθηκεύσετε τα κλειδιά σας ή άλλα μικροαξεσουάρ. Το πλεονέκτημα της απέναντι στα φορητά ψυγεία, είναι φυσικά ο όγκος και η φορητότητα. Όταν δεν την χρειάζεστε μπορείτε πολύ εύκολα να την διπλώσετε και να την αποθηκεύσετε, σε ένα συρτάρι, χωρίς να σας πιάνει ιδιαίτερο χώρο.

Αδιάβροχο Εξωτερικό Υλικό

Κατασκευασμένη από αδιάβροχο OXFORD 900D εξωτερικά, ένα υλικό που παρέχει υψηλή αντοχή στην καθημερινή τριβή. Τα φερμουάρ είναι στεγανά ενώ έχουν puller με αντιολισθητική επιφάνεια και χαραγμένο το λογότυπο της Escape.

Σε περίπτωση μακράς έκθεσης σε ακραίες θερμοκρασίες είναι απαραίτητη η χρήση παγοκύστης για την καλύτερη διατήρηση των αγαθών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Παραλία - Camping
Γένος Είδη Camping - Παραλίας
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Σάκοι | Τσάντες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Τσάντα Ισοθερμική
Χρώμα Λευκό - Μαύρο
No size chart available yet!

Escape Camping Ισοθερμική Τσάντα - Ψυγείο Escape 26L (13488)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 13488
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 17,80€
  • 16,91€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Camping - Παραλίας, Παραλία - Camping, Σάκοι | Τσάντες, Από 1 έως 10%, Λευκό - Μαύρο, Αξεσουάρ, Τσάντα Ισοθερμική, Escape Camping

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.