Escape Camping Σκηνή Camping Escape Trail Ii- Forest (11202)
Η σκηνή Camping Trail από την Escape, είναι μια καλοκαιρινή κυρίως σκηνή. Απευθύνετε κυρίως στους νέους φίλους του camping και σε αυτούς που ψάχνουν μια οικονομική λύση, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα. Το όνομα της προέρχεται από τα χρώματα της σκηνής, το πράσινο και το καφέ, χρώματα της φύσης και του δάσους, πετυχαίνοντας την "απόκρυψη" ανάμεσα στα δέντρα.

Ποιότητα Κατασκευής
Η σκηνή Trail II+ από την Escape διαθέτει 2 σπαστές μπανέλες αντοχής κατασκευασμένες από Fiberglass 7,9 χιλιοστών. Το πάτωμα είναι κατασκευασμένο από PE 110g/m2 για αντοχή στις διάφορες επιφάνειες. Το εξωτερικό υλικό είναι από Polyester 190T, το οποίο θα προστατέψει από την υπερβολική ζέστη. Η σκηνή έχει αδιαβροχοποίηση PU1000.

Παράθυρα με Κουνουπιέρες
Για έναν πιο δροσερό ύπνο ανοίξτε τα 2 παράθυρα, 40x40 εκατοστών, και την πόρτα. Αποφύγετε τα ενοχλητικά έντομα κλείνοντας τις κουνουπιέρες που θα βρείτε τόσο στα παράθυρα όσο και στην πόρτα.

Μέγεθος
Το μέγεθος της σκηνής είναι 210x180 εκατοστά, με 130 εκατοστά μέγιστο ύψος. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 2 άτομα ενώ θα έχετε χώρο και για τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Παραλία - Camping
Γένος Είδη Camping - Παραλίας
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Σκηνή για Camping
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Σκηνή για Camping
Χρώμα Χακί
No size chart available yet!

Escape Camping Σκηνή Camping Escape Trail Ii- Forest (11202)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 11202
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 45,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Camping - Παραλίας, Παραλία - Camping, Σκηνή για Camping, Χωρίς έκπτωση, Χακί, Αξεσουάρ, Σκηνή για Camping, Escape Camping

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.