Escape Camping Σκίαστρο Παραλίας Keumer Αυτόματο (11242)

Το αυτόματο σκίαστρο παραλίας από την Keumer, είναι για τους λάτρεις της παραλίας. Απευθύνεται σε αυτούς που περνάνε πολλές ώρες στην παραλία και θέλουν να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ή ακόμα και για αυτούς που τις λίγες ώρες που βρίσκονται εκεί να έχουν μια ιδανική εμπειρία. Υψηλής ποιότητας κατασκευή,

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή
Το σκίαστρο παραλίας από την Keumer διαθέτει δάπεδο αντοχής από ύφασμα Oxford 210D. Ενώ το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από Polyester 190T. Διαθέτει ειδική επίστρωση UPF50+ για να μην περνάνε οι ακτίνες του ηλίου προσφέροντας σας μια ιδανική σκιά κάνοντας την παραμονή σας στην θάλασσα μια ευχάριστη εμπειρία. Διαθέτει επίστρωση PU1000 για αδιαβροχοποίηση.

Αυτόματος Μηχανισμός
Απολαύστε την ευκολία που προσφέρει το αυτόματο σύστημα της ανοίγματος της Keumer, και ξεγνοιάστε από τα προβλήματα. Απλώστε το σκίαστρο και ανοίξτε τις αρθρώσεις και σε μισό λεπτό το σκίαστρο θα είναι έτοιμο ενώ το μάζεμα δεν θα σας πάρει πάνω από 1 με 1,5 λεπτό, σχεδόν όσο θα χρειαστείτε για να διαβάσετε αυτό το κείμενο!

Τσάντα Μεταφοράς
Η σκηνή έρχεται σε υψηλής ποιότητας τσάντα μεταφοράς με 2 ιμάντες ώμου – και ιμάντες σύσφιξης, και κλείσιμο με φερμουάρ για άνετη αποθήκευση και μεταφορά. Το μέγεθος της τσάντας μαζί με την σκηνή είναι περίπου 88x16x14 εκατοστά με το βάρος περίπου 3,6 κιλά

Περιμετρική Θέα – Ιδιωτικότητα
Για την καλύτερη θέα αλλά και τον καλύτερο εξαερισμό το σκίαστρο περιλαμβάνει 3 μεγάλα παράθυρα (1 σε κάθε πλευρά) και σας επιτρέπει να έχετε περιμετρική θέα όπου και να κάτσετε. Το κάθε παράθυρο διαθέτει σίτα αλλά και επένδυση αλουμινίου για την καλύτερη σκίαση. Το μακρύ δάπεδο μπορεί να χρησιμεύσει ως ψάθα απλώνοντας πάνω την πετσέτα ή μπορεί και να κλείσει για να αποκτήσετε περισσότερη ιδιωτικότητα.

Μέγεθος
Το μέγεθος του σκιάστρου είναι είναι 280x150 εκατοστά και το μέγιστο ύψος είναι στα 150 εκατοστά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Παραλία - Camping
Γένος Είδη Camping - Παραλίας
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Εφαρμογή Κανονική
Κατηγορία Σκηνή για Camping
Υλικό Πολυέστερ
Υποκατηγορία Σκίαστρο
Χρώμα Πετρόλ - Ασημί
No size chart available yet!

Escape Camping Σκίαστρο Παραλίας Keumer Αυτόματο (11242)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 11242
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 79,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Πολυέστερ, Είδη Camping - Παραλίας, Παραλία - Camping, Σκηνή για Camping, Χωρίς έκπτωση, Πετρόλ - Ασημί, Αξεσουάρ, Σκίαστρο, Κανονική, Escape Camping

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.