HALL OF BRANDS NEWS

ATHENS SPORTS HALL x HALL OF BRANDS COMMON VISION

20/06/2018 0 Comment(s) BASKETBALL,XPRIENCE,

 

Το Athens Sports Hall και το Hall of Brands βαδίζουν πλέον χέρι - χέρι με σκοπό την διοργάνωση πολύπλευρων και ποιοτικών εκδηλώσεων και οι δύο πρωτοπόρες αθλητικές εταιρείες παρουσίασαν την συνεργασία και το όραμά τους.

Το ραντεβού είχε δοθεί σε γνωστό ξενοδοχείo της Αθήνας (Acropolis Hill ) και η ήδη λαμπερή εκδήλωση είχε και την αύρα του βράχου της Ακρόπολης. Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας κι εκ των ιδρυτών του Athens Sports Hall, Αχιλλέας Δεμένεγας, ο προπονητής και βασικό στέλεχος του Athens Sports Hall, Βαγγέλης Ζιάγκος και ο εμπορικός διευθυντής του Hall of  Brands, Κώστας Πολυμερόπουλος παρουσίασαν την σύμπραξη των εταιριών, ενώ πριν ξεκινήσει η εκδήλωση άπαντες στην αίθουσα σίγησαν για ένα λεπτό για να τιμήσουν την μνήμη του Κώστα Πολίτη.

 

 

Στη συνέχεια προβλήθηκαν δύο εντυπωσιακά video, στα οποία είχε καταγραφεί το πώς ένα εγκαταλελειμμένο σινεμά μετατράπηκε στο υπερσύγχρονο "σπίτι" του Athens Sports Hall και το πώς κατασκευάστηκε το πρώτο Hall of Brands στα Γιάννενα.

Ο Αχιλλέας Δεμέναγας  ήταν ο πρώτος που πήρε  τον λόγο και δεν ξέχασε τον Κώστα Πολίτη. "Είναι μία  δύσκολη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Έχω την τύχη να έχω στην ομάδα μου τον εγγονό του Κώστα Πολίτη, Θοδωρή. Γνωρίζω πόσο δύσκολη μέρα είναι η σημερινή και πόσο δύσκολες θα είναι οι επόμενες", είπε αρχικά κι εν συνεχεία πρόσθεσε:

 

 

"Το Athens Sports Hall ήταν μία ιδέα που μου μπήκε το 2007, όταν άρχισα τις ατομικές προπονήσεις. Η έλλειψη χώρου μάς οδήγησε στο ΣΕΦ, στον Άγιο Κοσμά και στο Ελληνικό. Το 2015 αποφασίσαμε με τον Γιώργο Παντελάκη και τον Βαγγέλη Ζιάγκο να ψάξουμε να βρούμε έναν χώρο με όλες τις παροχές για να κάνουν τα παιδιά το έξτρα στις προπονήσεις τους. Είχα την τύχη να έχω φίλο τον Κώστα Αντύπα που είχε την επίβλεψη του έργου. Το Athens Sports Hall έγινε πραγματικότητα από τον Γιώργο Παντελάκη, τον Βαγγέλη Ζιάγκο, τον Δήμο Ντικούδη, τον Σπύρο  Μυλωνά, τον Φοίβο Κωστή και τον  Μάριο Ολύμπιο. Επίσης, θέλω να αναφέρω τον Γιώργο Λιθόπουλο. Αυτή είναι η βασική μας ομάδα. Ο Κώστας Αντύπας είναι ένας κρίκος που ήταν πολύ σημαντικός σε όλο το έργο. Επίσης, θέλω να αναφέρω συγγενείς και φίλους. Η Χρύσα Έλληνα μάς βοήθησε πάρα πολύ κι ευχαριστώ και το ανεξάρτητο πρωτάθλημα "Basketaki". Αυτό είναι το ιστορικό. Η ατομική προπόνηση πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο για να αναπτύξουν τα παιδιά τις ικανότητες τους".

Επίσης, ο Αχιλλέας Δεμέναγας τόνισε πως "είναι δύσκολο σε αυτήν την εποχή να έχουμε καλές συνεργασίες. Η επαφή έγινε με έναν κοινό φίλο τον Κώστα Πολυμερόπουλο, με τον οποίο μας ενώνει ο αθλητισμός. Οι φιλίες που φτιάχνονται στον αθλητισμό μένουν για πάντα. Με έφερε σε επαφή με τον Νίκο Σιόντη κι έτσι άρχισαν όλα. Έχουμε μία πολύ δυνατή φιλία και ο επαγγελματισμός μας θα μας δώσει πολλά πράγματα στο μέλλον. Θα υπάρξει ένα ετήσιο πρόγραμμα με την σύμπραξη των δύο εταιρειών".

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος από την πλευρά του τόνισε:  "Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Όταν μου ζήτησε ο Αχιλλέας να είμαι στο πάνελ, δεν ετοίμασα κάτι. Όταν κάποιος έχει κοντά του ανθρώπους που έχει μοιραστεί ένα όραμα, του είναι εύκολο να μιλήσει. Η επιλογή του ξενοδοχείου έχει μία σημασιολογία. Είναι κάτω από ένα  βράχο που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με όραμα. Αυτό κάναμε κι εμείς. Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν και είχαμε ένα κοινό όραμα. Αυτό ήταν πολύ απλό. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που με το που μπαίνεις σε αυτόν να σου μεταδίδει την αγάπη μας για το μπάσκετ. Αυτό πιστεύω πως καταφέραμε να κάνουμε σε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας του χώρου. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που κάναμε. Οφείλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους συνεργάτες μας. Κανείς από εμάς δεν είχε επιχειρηματική εμπειρία πλην μία -δύο εξαιρέσεων. Σε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας, σε αυτά τα βηματάκια που έγιναν και στις αμέτρητες συναντήσεις που μοιραζόμασταν προβλήματα και ανησυχίες, δεν ανέβηκαν ποτέ οι τόνοι. Βγάζω το καπέλο στους συνεργάτες μας, γιατί πάνω από όλα έβαζαν τον κοινό στόχο".

 

 

Ο Κώστας Πολυμερόπουλος τόνισε πως "η συνεργασία έχει ξεκινήσει και είναι ήδη επιτυχημένη. Το Hall of Brands είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που άνοιξε ο Γιώργος Σιόντης, πατέρας του Νίκου το 1973. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και αρχηγός της μεγάλης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα. Η μετεξέλιξη αυτή μας βρίσκει με δέκα καταστήματα λιανικής και δύο eshop που προχωρούν πάνω στις αρχές που θέσπισε ο ιδρυτής και με το μεράκι και την δυναμική του Νίκου. Έχουμε 80 άτομα προσωπικό και  επειδή υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση, αυτοί οι άνθρωποι είναι κοντά μας. Είμαστε στις τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες αθλητικών ειδών στην Ελλάδα. Το 2019 έχουμε δύο μεγάλα πρότζεκτ. Το ένα θα είναι σε ιστορικό χώρο την Αθήνα και το άλλο σε ένα μεγάλο τουριστικό θέρετρο που θα σφραγίσει την εξέλιξή μας. Ο σκοπός της συνεργασίας είναι η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα. Η βοήθεια μας και η παρουσία μας στην παραγωγική διαδικασία του μπάσκετ γίνεται έντονη με την συνεργασία μας, η οποία είναι σημαντική. Είμαστε σε επικοινωνία με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή θα ανακοινωθεί στο πρώτο 3on3 στα Ιωάννινα (2-7/7)".

 

 

Επίσης, αναφέρθηκε στο Hall Of Brands XPrience, το  οποίο θα ανεβάσει το επίπεδο της ενεργής συμμετοχής στον αθλητισμό, με την διοργάνωση πιστοποιημένων τουρνουά από την FIBA 3x3 Basketball Tournaments: "Ήταν ένας στόχος που βάλαμε από κοινού με τον Νίκο Σιόντη. Ανακοινώνουμε το πρώτο Hall Of Brands XPrience στα Γιάννενα. Με τα παιδιά θα διοργανώσουμε και άλλα τουρνουά. Το Hall Of Brands XPrience είναι ένα γήπεδο που μπορεί να μεταφερθεί, στο οποίο υπάρχουν χρονόμετρα, επαγγελματικός φωτισμός και το shooting gun για διαγωνισμούς τριπόντων κι επίδειξης.  Είμαστε σε συζητήσεις για δύο μεγάλα τουρνουά που θα γίνουν το φθινόπωρο του 2018".

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΚΑ

Πριν από έναν χρόνο η βορειοανατολική Αττική "χτυπήθηκε" από την πύρινη λαίλαπα και το σπίτι της πρωταθλήτριας των 400 μέτρων μετ' εμποδίων και βιολόγου, Ελπίδα Τόκα δεν γλίτωσε από την φωτιά. Οι δύο πρωτοπόρες εταιρείες, όμως, πλέον βρίσκονται στο πλευρό της πρωταθλήτριας, καθώς ανακοίνωσαν την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς αυτή.

 

 

Ο Αχιλλέας Δεμέναγας τόνισε πως "μας άγγιξε η ιστορία της. Η Ελπίδα μάχεται και κάνει πρωταθλητισμό. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο χτύπημα καταστροφής, ότι όλοι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης των δύο εταιριών, αποφασίσαμε να στηρίξουμε για όλη την χρονιά την Ελπίδα σε αγώνες και προπονήσεις".

Η Ελπίδα Τόκα από την πλευρά της δήλωσε πως "ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν σταμάτησα να προσπαθώ. Είχα την βοήθεια συγγενών και των Αχιλλέα Δεμένεγα και Βαγγέλη Ζιάγκου. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πολυμερόπουλο. Με βοηθάει να έχω κάποιον που με στηρίζει. Ευχαριστώ πάρα πολύ".

Photo credits: Eurokinissi