Arena The One Γυαλιά Κολύμβησης (001430560)

Arena The One Γυαλιά Κολύμβησης 


Τα άνετα γυαλιά και για τα δυο φύλα της σειράς “The One”είναι μία εκπληκτική επιλογή για τους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες της κολύμβησης στην πισίνα και για κολυμβητές, που βγαίνουν στις ανοιχτές θάλασσες. Το υλικό τους είναι τέτοιο, που επιτρέπει να προσαρμόζονται και να παίρνουν το σχήμα του προσώπου και της περιοχής των ματιών του αθλητή. Το ξεχωριστό λουράκι ρυθμίζεται ξεχωριστά για ασφαλή κι άνετη εφαρμογή ακόμη και για όσους ή όσες έχουν μακριά μαλλιά. Τα γυαλιά αυτά είναι εξοπλισμένα με επίστρωση κατά του θαμπώματος (αντι-ομιχλώδη), έχουν ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία UV και υψηλότατο δείκτη 400 και δεν έχει υλικό PVC (είδος συνθετικού πλαστικού). Διατίθεται ξεχωριστή θήκη για να προστατεύει τα γυαλιά και να διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά τους. Η επίστρωση κατά της ομίχλης μπορεί εύκολα ν΄ ανανεωθεί με το σπρέι κατά του θαμπώματος, που διατίθεται ξεχωριστά. 


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Κατασκευασμένα έτσι ώστε να σας προστατεύουν από την είσοδο νερού
  • Ανθεκτικοί φακοί από υλικό που δεν θολώνει 
  • Max comfort: σχεδιασμένα να παρέχουν μέγιστη άνεση
  • Διπλό λουράκι από υποαλλεργική σιλικόνη
  • Προστασία απο τις ακτίνες UV
  • Universal fit
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Κολύμβηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Γυαλάκια Κολύμβησης
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Γυαλιά Κολύμβησης
Χρώμα Λαδί - Μαύρο
No size chart available yet!

Arena The One Γυαλιά Κολύμβησης (001430560)

  • Κωδικός Προϊόντος: 001430560
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Κολύμβηση, Γυαλάκια Κολύμβησης, Χωρίς έκπτωση, Λαδί - Μαύρο, Αξεσουάρ, Γυαλιά Κολύμβησης, Arena

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.