Amila Πετσέτα Γυμναστηρίου Amila Lewot Plus (96907)

Η πετσέτα AMILA Lewot Plus θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ στο γυμναστήριο. Ιδιαίτερα μαλακή και έξτρα απορροφητική θα σε κρατήσει στεγνό/η στην προπόνηση σου. Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για πάγκους και πρέσες, θήκη με φερμουάρ YKK® και αποσπώμενο μαγνήτη για να είναι εκεί όποτε εσύ τον θες.

Υψηλής Ποιότητας Υλικά

Όταν πιάσεις στα χέρια σου την πετσέτα Lewot Plus, θα καταλάβεις ότι έκανες την σωστή επιλογή. Κατασκευασμένη από Twisted Super Soft Cotton 550gsm, ένα ειδικό υλικό που είναι φιλικό προς το δέρμα και πολύ “Fluffy”. Το γεγονός ότι είναι Twisted το κάνει αρκετά ανθεκτικό ως προς τα πλυσίματα σε αντίθεση με τις Un-Twisted πετσέτες που μετά από 20-30 πλυσίματα ξεκινάει η φθορά.

Ιδανική για Πάγκους και Μηχανήματα Γυμναστήριου

Έχεις βαρεθεί να μην κάθεται καλά η πετσέτα όταν κάθεσαι στον πάγκο, να πέφτει συχνά και να χρειάζεται να την μαζέψεις και να την τοποθετήσεις ξανά; Αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν με την Lewot Plus καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη για πάγκους και όργανα γυμναστηρίου, διαθέτοντας ειδική θέση που τοποθετείται στο προσκέφαλο του πάγκου και μένει σταθερή. Έτσι μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου και στην προπόνηση σου!

Φυλάει τα Προσωπικά σου Αντικείμενα!

Πόσες φορές είχες το κινητό στην τσέπη σου και έπεσε κατά την διάρκεια της προπόνησης αλλά δεν θέλεις να το αφήσεις και στα ντουλαπάκια των αποδυτηρίων; Η πετσέτα Lewot Plus θα φυλάει για σένα τα προσωπικά σου αντικείμενα (κλειδιά, κινητό), καθώς διαθέτει θήκη με φερμουάρ YKK®. Έτσι θα μπορείς να τα έχεις κοντά σου χωρίς να σε ενοχλούν ή να φοβάσαι μην πέσουν!

Αποσπώμενος Μαγνήτης

Είσαι στο Κλωβό δύναμης και δεν ξέρεις που να βάλεις την πετσέτα μέχρι να τελειώσεις τις επαναλήψεις σου; Χρησιμοποίησε τον μαγνήτη και κρέμασε την στο Rack! Ο μαγνήτης είναι αρκετά ισχυρός για να αντέξει βάρος έως 1Kg (μαζί με την πετσέτα). Όταν έρθει η στιγμή να την βάλεις στο πλυντήριο μην φοβηθείς, καθώς μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα τον μαγνήτη και να τον ξαναβάλεις μετά χάρις το ειδικό κουμπί που έχει. Χάρις τον αποσπώμενο μαγνήτη η AMILA Lewot Plus είναι κατάλληλη ακόμα και για άτομα που έχουν βηματοδότη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Πετσέτες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Πετσέτα Γυμναστηρίου
Χρώμα Γκρι σκούρο
No size chart available yet!

Amila Πετσέτα Γυμναστηρίου Amila Lewot Plus (96907)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 96907
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 16,00€
  • 15,20€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Πετσέτες, Από 1 έως 10%, Γκρι σκούρο, Αξεσουάρ, Πετσέτα Γυμναστηρίου, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.