Amila Ζώνη Και Ιμάντας Κολύμβησης Με Αλεξίπτωτο (47276)

Είτε θέλετε να γίνεται πολύ καλοί κολυμβητές, είτε προπονείστε για Αγώνες υψηλού επιπέδου, είτε απλά θέλετε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, η ζώνη κολύμβησης με ιμάντα έλξης και το αλεξίπτωτο θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Με το σετ έρχεται και ένα αλεξίπτωτο από ανθεκτικό Nylon το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στο κλίπ του λάστιχου. Το αλεξίπτωτο προσφέρει μια ιδιαίτερη αντίσταση για καθημερινή προπόνηση.

Η προπόνηση με αντιστάσεις έχει αποδειχθεί ότι δυναμώνει τους μυς, αυξάνει την αντοχή και «μπουστάρει» την ταχύτητα. Θα νιώσετε άμεσα τα αποτελέσματα όταν πάτε από την κολύμβηση με αντίσταση με το αλεξίπτωτο, χωρίς την αντίσταση του αλεξίπτωτου. Το αλεξίπτωτο χρησιμοποιείται κυρίως για προπόνηση ελεύθερου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα κ.α. Ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ που θα προσθέσει ποικιλία και ένταση στην προπόνηση ενώ ταυτόχρονα θα χτίζετε μυς, θα αυξάνετε ταχύτητα και θα βελτιώνετε τον καρδιοαναπνευστικό σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Κολύμβηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Λάστιχα | Ιμάντες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Λάστιχο Εκγύμνασης
Χρώμα Κίτρινο
No size chart available yet!

Amila Ζώνη Και Ιμάντας Κολύμβησης Με Αλεξίπτωτο (47276)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 47276
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 17,00€
  • 16,15€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Κολύμβηση, Λάστιχα | Ιμάντες, Από 1 έως 10%, Κίτρινο, Αξεσουάρ, Λάστιχο Εκγύμνασης, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.