Amila Θήκη Μπουκαλιού Μαύρη Amila Tactical (95351)

Η θήκη μπουκαλιού από την AMILA με σύστημα MOLLE είναι μια απαραίτητη προσθήκη στις τσάντες στρατιωτικού τύπου, ή σε οποιαδήποτε τσάντα έχει το συγκεκριμένο σύστημα πρόσδεσης. Το μέγεθος είναι ιδανικό και μπορεί να τοποθετηθεί άνετα ένα μπουκάλι 1,5L. Φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά για αντοχή στο χρόνο.

Ποιότητα Κατασκευής
Η θήκη είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής ύφασμα Nylon 1000D. Στο κάτω μέρος έχει τοποθετηθεί διάτρητο ύφασμα προκειμένου να μην μένουν νερά. Σφίξτε το κορδόνι που βρίσκεται στο επάνω μέρος, και μείνετε σίγουρος ότι το μπουκάλι θα παραμείνει στην θέση του.

Εύκολη Προσάρτηση
Τοποθετήστε πανεύκολα την θήκη χάρις το διαδομένο σύστημα MOLLE, περνώντας τους ιμάντες μέσα από το webbing της τσάντας ή του αξεσουάρ. Θα είναι η ιδανική προσθήκη για την τσάντα AMILA Tactical

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Θήκες
Παιδικό Μπεμπέ Φύλο Unisex
Υλικό Nylon
Υποκατηγορία Θήκη Μεταφοράς Μπουκαλιών
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Θήκη Μπουκαλιού Μαύρη Amila Tactical (95351)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 95351
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 11,80€
  • 11,21€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Nylon, Unisex, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Θήκες, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Θήκη Μεταφοράς Μπουκαλιών, Unisex, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.