Amila Amila Speed Rope (84580)

Το Speed Rope AMILA, είναι ένα οικονομικό αλλά πολύ ποιοτικό σχοινάκι ταχύτητας. Διαθέτει πλαστική λαβή, καλό ρουλεμάν και ρυθμιστή μήκους σύρματος.

Ανεβάστε Παλμούς - Κάψτε Θερμίδες: Κάντε προπόνηση υψηλής έντασης με την βοήθεια του Speed Rope της AMILA. Ένα απλό αξεσουάρ, εύκολο στην μεταφορά, που όμως είναι πολύ αποτελεσματικό στο να ανεβάσετε παλμούς, να κάψετε θερμίδες να βελτιώσετε τον συντονισμός σας. Εκτός αυτών θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μυς των ποδιών, τους γλουτούς, τους ώμους και τον κορμό σας. Ιδανικό για κάθε ηλικία, επίπεδο το AMILA Speed Rope ενισχύει (κάνοντας την και λίγο πιο διασκεδαστική) την γυμναστική σας.

Εναλλαγή Ασκήσεων: Το Speed Rope μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα καλό ζέσταμα μέχρι και για άσκηση Cross Train. Υπάρχει πληθώρα ασκήσεων από την κλασική άσκηση άλματος (2 ποδιών) μέχρι το Alternate Feet Criss-Cross ή το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού.

Ποιοτικό Ρουλεμάν: Το ρουλεμάν που διαθέτει το Speed Rope, είναι μια αρκετά ποιοτική επιλογή, που προσφέρει smooth και γρήγορη κίνηση.

Βολικό Μέγεθος - Απαιτούμενος Χώρος : Δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να έχετε το Speed Rope μαζί σας και να το χρησιμοποιήσετε όπου και αν βρίσκεστε ή ακόμα και στο σπίτι σας καθώς δεν χρειάζεστε μεγάλο χώρο για να κάνετε την προπόνηση σας. Τέλειο, για όλες τις μέρες του χρόνου, ανεξαρτήτως συνθηκών καιρού και όχι μόνο.

Μεταβαλλόμενο Μέγεθος: Με την βοήθεια της βίδας στην άκρη του συρματόσχοινου, ρυθμίστε το μήκος του. Η μεταβολή του μήκους θα κάνει το Speed Rope κατάλληλο για όλους τους αθλούμενους ανεξαρτήτως ύψους

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Σχοινάκια Γυμναστικής
Παιδικό Μπεμπέ Φύλο Unisex
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Σχοινάκι Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Amila Speed Rope (84580)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 84580
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 6,90€
  • 6,56€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Σχοινάκια Γυμναστικής, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Σχοινάκι Γυμναστικής, Unisex, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.