Amila Total Gym Elevate Encompass (46361)
Το ELEVATE Encompass® είναι το πολυβραβευμένο βασικό μηχάνημα του GRAVITY, για προσωπική εκγύμναση, ομαδικά προγράμματα και Pilates που χρησιμοποιείται παντού στον κόσμο. Διαθέτει ρυθμιζόμενη επιφάνεια κύλισης η οποία βοηθά στην ιδανική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και παραλλαγές άσκησης. Το κλείδωμά των ραγών επιτρέπει τις πλειομετρικές αναπηδήσεις ενώ η υδραυλική ανύψωση των ραγών βοηθά στην εύκολη αλλαγή κλίσης και δίπλωμα με δύο κινήσεις. Επιπλέον η ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος θέση της κεντρικής τροχαλίας διπλασιάζει την αντίσταση των συρματόσχοινων ενώ το ρυθμιζόμενο ύψος των τροχαλιών επιτρέπει την ορθή ευθύγραμμη κίνηση στις ασκήσεις χεριών.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Πολυόργανα - Μηχανήματα Γυμναστικής
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Πολυόργανο - Μηχάνημα Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Total Gym Elevate Encompass (46361)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 46361
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 4.500,00€
  • 4.275,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Πολυόργανα - Μηχανήματα Γυμναστικής, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Πολυόργανο - Μηχάνημα Γυμναστικής, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.