Amila Πολυόργανο Γυμναστικής Amila Ds915 (91201)

Το πολυόργανο της AMILA DS915, ανήκει στην κατηγορία των οικιακών πολυοργάνων. Ενσωματώνει πολλές ασκήσεις, ενώ τα 68 κιλά πλάκες βαρών, είναι αρκετά ακόμα και για κάποιον που προπονείται συστηματικά. Διαθέτει προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα γύρω από τα βάρη. Διαθέτει υψηλής ποιότητας ανατομικά μαξιλάρια, και όμορφο φινίρισμα.

Πληθώρα Ασκήσεων
Το πολυόργανο AMILA DS915 διαθέτει Pec Deck, καθώς και σύστημα προσάρτησης αξεσουάρ (τροχαλία) ψηλά, στην μέση (μαζί με αξεσουάρ εκγύμνασης κοιλιακών). Ενώ το κάθισμα σηκώνεται και ασφαλίζει με την αλυσίδα στον κρίκο πάνω από την τροχαλία πίεσης στήθους, για να μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις με την κάτω τροχαλία.

Συνοπτικά κάποιες από τις ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι:
Για το στήθος: Bench Press - Pectorial - Butterfly
Για τα χέρια: Double Triceps - Biceps Curl - Lat Machine - Single Tricep - Single Tricep Inverse - Double Triceps Extension
Για τα πόδια: Leg Extension, Leg Curl, Lateral Leg Raise, Rear Leg Kick
Για την πλάτη: Pectoral Inversem, Lat Machine Inverse, Lat Machine Back, Rowing

Μεταβαλλόμενο Leg Extension
Γυμνάστε τους τετρακεφάλους σας χρησιμοποιώντας το σύστημα εκγύμνασης με την βοήθεια των μαξιλαριών στα πόδια. Το πολυόργανο διαθέτει leg extension, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την κάτω τροχαλία. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και προσαρμοστικότητα μπορείτε να ρυθμίσετε την απόσταση του από το κάθισμα.

Υψηλής Ποιότητας Μεταβαλλόμενο Κάθισμα
Τα μαξιλάρια του AMILA DS915 είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και πυκνότητας αφρώδη υλικά πάχους 5 εκατοστών. Τα καλύμματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, πολυτελούς εμφάνισης. Το μαξιλάρι πλάτης είναι ανατομικά σχεδιασμένο για καλύτερη υποστήριξη και άνεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων. Το κάθισμα είναι από ξύλο πάχους 12 χιλιοστών. Για μεγαλύτερη άνεση και προσαρμοστικότητα το κάθισμα έχει 3 επιλογές θέσεων για να ταιριάζει στα μέτρα σας.

Ρυθμιζόμενο Ύψος Λαβών
Για να ταιριάζει ακόμα περισσότερο στον σωματότυπο σας το πολυόργανο, τα χερούλια πίεσης στήθους διαθέτουν 3 διαφορετικά επίπεδα ύψους. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια.

Συρματόσχοινα Υψηλών Απαιτήσεων
Τα συρματόσχοινα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε ένα πολυόργανο, καθώς καθορίζουν όλη την κίνηση του. Το AMILA DS915 διαθέτει συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου υψηλής αντοχής 2000LBS

Πλάκες Βαρών
Το πολυόργανο AMILA DS915 είναι εξοπλισμένο με πλάκες βάρους 68Kg (ή 150 LBS), που είναι αρκετά ακόμα και για κάποιον που προπονείται συστηματικά. Οι πλάκες έχουν επικάλυψη βινύλιο ενώ ο επιλογέας βάρους έχει ελαστικό κορδόνι για να μην τον χάνετε.

Πλούσιο σε Αξεσουάρ
Για την μέγιστη αξιοποίηση του πολυόργανο και εναλλαγή ασκήσεων για να μην βαρεθείτε ποτέ, στην συσκευασία θα βρείτε ένα πλήθος αξεσουάρ.

1) Μεγάλη Μπάρα Έλξεων
2) Μικρή Μπάρα Έλξεων
3) Σχοινί Τρικέφαλων
4) Ιμάντας Ποδιού
5) Μονή Λαβή


Δείτε το Video συναρμολόγησης του πολυοργάνου AMILA DS915

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Πολυόργανα - Μηχανήματα Γυμναστικής
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Πολυόργανο - Μηχάνημα Γυμναστικής
Χρώμα Διάφορα χρώματα
No size chart available yet!

Amila Πολυόργανο Γυμναστικής Amila Ds915 (91201)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 91201
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 634,00€
  • 602,30€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Πολυόργανα - Μηχανήματα Γυμναστικής, Από 1 έως 10%, Διάφορα χρώματα, Αξεσουάρ, Πολυόργανο - Μηχάνημα Γυμναστικής, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.