Babolat Jet Premura Αθλητικό (33S22756 2033)

Babolat Jet Premura


Το παπούτσι Babolat Jet Premura Padel είναι μια επανάσταση στο υλικό αυτού του αθλήματος! Χάρη στην προθυμία της Babolat να εξοπλίσει τους παίκτες της όπως ο Miguel Lamperti ή ο Juan Lebron με τα παπούτσια που ταιριάζουν καλύτερα στο άθλημά τους, εργάστηκαν σε συνεργασία με αυτούς τους παίκτες και την εταιρεία Mondo, κατασκευαστή συνθετικού χλοοτάπητα για γήπεδα padel, για να προσφέρει το Jet Premura .

Η κύρια καινοτομία είναι στην εξωτερική σόλα: πρώτον, στο μπροστινό μέρος της σόλας έχουν προστεθεί δύο εύκαμπτες εγκοπές για να επιτρέπεται στο πόδι να έχει μέγιστη επαφή με το έδαφος και να βελτιώνει την ταχύτητα κίνησης. Δεύτερον, ο σχεδιασμός αυτής της εξωτερικής σόλας έχει αλλάξει: δεν υπάρχει πλέον κλασικό πήλινο ψαροκόκκαλο και καλώς ήλθατε σε μια σύνθεση από καρφιά και ψαροκόκαλο που έχουν ανακατασκευαστεί για να ταιριάζει με τις δύο επιφάνειες που χρησιμοποιούνται για padel!

Η τεχνολογία Matryx έχει επίσης εξελιχθεί σε 2.0 για να επωφεληθεί από μια στήριξη πιο κοντά στο πόδι χάρη στην προσθήκη πλευρικών νημάτων που θα συγκρατούν το πόδι.

Η αντικραδασμική προστασία έχει μετακινηθεί στο πίσω μέρος για να απορροφά καλύτερα τους κραδασμούς της φτέρνας με το KPRS-X, μια βελτιωμένη έκδοση του Kompressor.


Ένα παπούτσι σχεδιασμένο από παίκτες padel για παίκτες padel!


  Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • MatrYX 2.0: Υφαντό επάνω μέρος ενισχυμένο με πλευρικά νήματα για ελαφρότητα και στήριξη
  •  KPRS-X: Νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Babolat για τη βελτιστοποίηση της αντικραδασμικής προστασίας στην περιοχή της φτέρνας
  •  Σόλα Michelin: δύο ειδικότητες: Michelin και Babolat για σόλα προσαρμοσμένη σε κάθε μέγεθος. Η νέα ακίδα σε σχήμα S επιτρέπει γρήγορη και πολλαπλή κίνηση. Αποκλειστική σύνθεση από καουτσούκ για αυξημένη αντίσταση κατά την κίνηση.
  •  OrthoLite: Σόλα σχεδιασμένη με memory foam για άμεση άνεση
  •  Mondo: Συνεργασία μεταξύ της Babolat και της Mondo, μιας επωνυμίας που κατασκευάζει συνθετικό χλοοτάπητα για γήπεδα padel, για τη δημιουργία μιας εξωτερικής σόλας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των παικτών padel. Η δομή τροποποιήθηκε το 2021 για να παρέχει ακόμα καλύτερη πρόσφυση σε αμμώδη γήπεδα με μικρότερα καρφιά και λεπτότερα ψαροκόκκαλα.
  •  360° Flex: Το μπροστινό μέρος της σόλας έχει τρεις μεγάλες εύκαμπτες εγκοπές που θα διευκολύνουν την κίνηση και θα επιτρέψουν σε μεγαλύτερο μέρος του ποδιού να βρίσκεται στο έδαφος για μεγαλύτερη απόκριση
  Τεχνικά χαρακτηριστικά
  Άθλημα Τένις - Padel
  Γένος Unisex
  Είδος Παπούτσια
  Εύρος έκπτωσης Από 10% έως 20%
  Εφαρμογή Κανονική
  Κατηγορία Τένις
  Υλικό Ύφασμα
  Υποκατηγορία Χαμηλά Παπούτσια
  Χρώμα Μαύρο - Μπλε σκούρο - Λευκό

  Babolat Jet Premura Αθλητικό (33S22756 2033)

  • Κωδικός Προϊόντος: 33S22756 2033
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 84,95€
  • 76,45€

  Διαθέσιμες Επιλογές

  Ετικέτες: Ύφασμα, Unisex, Τένις - Padel, Τένις, Από 10% έως 20%, Μαύρο - Μπλε σκούρο - Λευκό, Παπούτσια, Χαμηλά Παπούτσια, Κανονική, Babolat

  Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

  Note!

  Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
  H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
  Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.