NEW IN! Arena Printed Kickboard Marble Σανίδα Εκμάθησης Κολύμβησης (002024200)

Arena Printed Kickboard Marble Σανίδα Εκμάθησης Κολύμβησης


Απομονώνοντας τα πόδια για την προπόνηση του κάτω μέρους του σώματος ή βελτιώνοντας την τεχνική του κλωτσήματός σας, αξιοποιήστε στο έπακρο τις προπονήσεις σας προσθέτοντας ένα kickboard στον εξοπλισμό σας. Τα Printed Kickboards της Arena έχουν μοτίβα ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον κολυμβητικό σας εξοπλισμό με προσωπικό στυλ. Είναι κατασκευασμένες από αφρώδες υλικό EVA και διαθέτουν ειδικές οπές λαβής για διαφορετική τοποθέτηση των χεριών. Δημιουργήθηκαν τόσο για ανταγωνιστικούς όσο και για κολυμβητές γυμναστικής, χρησιμοποιήστε αυτό το ευέλικτο εργαλείο ως βοήθημα επίπλευσης ή για προπόνηση δύναμης.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Θέσεις για τοποθέτηση χεριών
  • Allover print
  • Λογότυπο Arena
  • 100% οξικό βινυλικό αιθυλένιο
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Κολύμβηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Βοηθήματα Κολύμβησης
Παιδικό Μπεμπέ Φύλο Unisex
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Σανίδα Εκμάθησης Κολύμβησης
Χρώμα Λευκό - Μαύρο
No size chart available yet!

Arena Printed Kickboard Marble Σανίδα Εκμάθησης Κολύμβησης (002024200)

  • Κωδικός Προϊόντος: 002024200
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 32,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Κολύμβηση, Βοηθήματα Κολύμβησης, Χωρίς έκπτωση, Λευκό - Μαύρο, Αξεσουάρ, Σανίδα Εκμάθησης Κολύμβησης, Unisex, Arena

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.