Amila Μηχάνημα Μονόζυγοδίζυγο Amila Ax1037 (93707)

Το μονόζυγο-δίζυγο AMILA AX1037 AMILA ανήκει στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών μηχανημάτων. Ιδανικό για Fitness Studio και χώρους Personal Training. Διαθέτει μονόζυγο με πολλαπλές λαβές, καθώς και λαβές κάμψεων.

Γυμνάστε Κοιλιακούς - Κάντε Βυθίσεις
Ένα καλό δίζυγο θα πρέπει να σας επιτρέπει την άνετη στήριξη του βάρους σας στα μαξιλάρια για την εκγύμναση των κοιλιακών σας. Γι’ αυτό το λόγο τα μαξιλάρια είναι από υψηλής πυκνότητας σφουγγάρι 6 εκατοστών με επένδυση PVC. Ακουμπήστε τους αγώνες σας αρχίστε τα AB Crunches χωρίς ανεπιθύμητους πόνους και επικεντρωθείτε στην άσκηση, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα. Οι λαβές έχουν επένδυση από μαλακά υλικά για να είναι άνετες, προσφέροντας καλό grip για να μπορείτε να κάνετε βυθίσεις, δίχως περιττούς πόνους στις παλάμες.

Πολλαπλές Λαβές
Το μονόζυγο έχει πολλαπλές λαβές για εναλλαγή των ασκήσεων από κλειστή σε ανοιχτή λαβή και ανάποδα. Οι λαβές είναι με επένδυση μαλακών υλικών, για άνεση και καλό grip, για να είστε σίγουροι για το κράτημα, χωρίς όμως τον φόβο του πόνου ακόμα και μετά από μακροχρόνια προπόνηση. Ξεκινήστε τις έλξεις και γυμνάστε το άνω μέρος του σώματος με τη βοήθεια του AMILA AX1037

Λαβές Push - Ups
Στο κάτω μέρος του AMILA AX1037 θα βρείτε ενσωματωμένες 2 λαβές για Push-Ups. Οι λαβές έχουν επένδυση μαλακών υλικών για δυνατό grip, το οποίο δεν θα σας κουράσει ακόμα και μετά από πολύωρη άσκηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Μονόζυγα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Μονόζυγο
Χρώμα Μαύρο - Κίτρινο
No size chart available yet!

Amila Μηχάνημα Μονόζυγοδίζυγο Amila Ax1037 (93707)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 93707
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 414,00€
  • 393,30€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Μονόζυγα, Από 1 έως 10%, Μαύρο - Κίτρινο, Αξεσουάρ, Μονόζυγο, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.