Amila Amila Wall Ball Rubber 10Kg (84743)

Η AMILA WallBall οφείλει την ονομασία της στην κύρια άσκηση για την οποία δημιουργήθηκε, το πέταγμα στον τοίχο, άσκηση η οποία ενεργοποιεί την πλειοψηφία των μυϊκών ομάδων του σώματος.

Η AMILA WallBall είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πρωτογενές λάστιχο το οποίο παρέχει άριστη πρόσφυση. Διακρίνεται για τη μεγάλη αντοχή σε πτώσεις και την έλλειψη δυσάρεστων οσμών. Το βάρος της είναι ορθά κατανεμημένο ώστε να μπορεί να πετιέται σωστά. Όλες οι μπάλες της σειράς είναι διαμέτρου 35 εκατοστών, με διαχωρισμό βάρους-χρώματος.

Η πιό αποδοτική στάση για την εκτέλεση των ασκήσεων είναι η στάση Goblet (η μπάλα μπροστά στο στήθος και κοντά σε αυτό) και το πέταγμα της μπάλας όσο πιο ψηλά μπορείτε. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, μπορείτε να γυμναστείτε μαζί με κάποιον άλλο, πετώντας την μπάλα προς το μέρος του, άσκηση που αυξάνει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και βελτιώνει την εκρηκτικότητα. Η άσκηση του πετάγματος της AMILA WallBall ενεργοποιεί την πλειοψηφία των μυϊκών ομάδων του σώματος. Ενδεικτικά ενεργοποιεί τετρακέφαλους, γλουτούς, μηριαίους, δικέφαλους, πλάτη, ώμους, το σύνολο των μυών στα χέρια και τον κορμό. Ενδεικτικές ασκήσεις οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη χρήση της AMILA WallBall είναι: Οverhead Lunges, Push-Ups, Bear Crawls, Russian Twists, Squat Throws, Thrusters, Sit-Ups κ.ά.

* Το βινύλιο προσφέρει αντοχή στον ιδρώτα, καλό θα είναι όμως μετά από κάθε προπόνηση να τη σκουπίζετε.
* ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ SLAM. Μην την πετάτε στο πάτωμα εκτελώντας ασκήσεις Slam.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Μπάλα Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο - Γκρι
No size chart available yet!

Amila Amila Wall Ball Rubber 10Kg (84743)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 84743
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 65,90€
  • 62,61€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Από 1 έως 10%, Μαύρο - Γκρι, Αξεσουάρ, Μπάλα Γυμναστικής, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.