Amila Glute Master G3 (43907)
To Amila GluteMaster δεν περιλαμβάνει κινούμενα μέρη (με εξαίρεση τους τροχούς μεταφοράς) και διαθέτει ένα εξαιρετικά στιβαρό σκελετό (δοκούς 5x5cm πάχους 2,5mm και πάτους από καουτσούκ μεγάλης πίκμανσης), γεγονός που το καθιστά ιδιαιτέρως σταθερό και ανθεκτικό σε βάθος χρόνου. Οι υψηλής ποιότητας τροχοί και η λαβή επιτρέπουν εύκολη μεταφορά και χειρισμό, ενώ το άψογο φινίρισμα, με τον πλούσιο κόκκινο χρωματισμό, το κάνει να ξεχωρίζει όπου κι αν τοποθετηθεί. Μόνο το GluteMaster της AMILA έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στο ύψος του κάθε ασκούμενου (στα 41, 44 και 46cm αντίστοιχα), κερδίζοντας το βέλτιστο σημείο ώθησης του ισχίου. Μπορεί, έτσι, να προπονήσει άτομα όλων των επιπέδων, από μικρά παιδιά μέχρι μεγαλόσωμους αθλητές. Το παχύ και ανθεκτικό δερμάτινο μαξιλάρι ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού, ενώ η υπόλοιπη κατασκευή αποτρέπει τυχόν αυτοσχεδιασμούς (όπως την τοποθέτηση πάγκου ή step). Οι ειδικοί αποσπώμενοι πείροι (άγκιστρα) επιτρέπουν την εκτέλεση της κίνησης έναντι ελαστικής αντοχής, έτσι ώστε να μπορείς να επιτύχεις μια απίστευτη προπόνηση γλουτιαίων χωρίς τις απαιτήσεις των ελεύθερων βαρών. Τα ελεύθερα βάρη, βέβαια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα ή συνδυαστικά, για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Πολυόργανα - Μηχανήματα Γυμναστικής
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Πολυόργανο - Μηχάνημα Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο - Κόκκινο
No size chart available yet!

Amila Glute Master G3 (43907)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 43907
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 265,00€
  • 251,75€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Πολυόργανα - Μηχανήματα Γυμναστικής, Από 1 έως 10%, Μαύρο - Κόκκινο, Αξεσουάρ, Πολυόργανο - Μηχάνημα Γυμναστικής, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.